dimecres, 16 de novembre del 2011

Dones en Xarxa imparteix formació en xarxes socials a Sant Adrià

dimecres, 16 de novembre del 2011
El passat dilluns, 7 de novembre, Dones en Xarxa va començar a impartir un taller de formació en xarxes socials a Sant Adrià de Besòs. 10 dones són, en aquesta ocasió, les beneficiàries del conveni de col·laboració entre la nostra entitat i l’Ajuntament del municipi.

En el marc del projecte Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes, la nostra associació imparteix aquests cursos de formació en l’ús d’Internet amb l’objectiu de fomentar la utilització de la xarxa com una eina de comunicació, de relació i de participació de les dones en l’exercici de la ciutadania per superar l’exclusió digital per raó de gènere.

La xarxa social més important del món, Facebook, i el servei de microblogging líder, Twitter, conformen els continguts d’aquest taller, que té una durada de 6 hores, repartides en 4 sessions, i que es desenvolupa a la seu del Centre d’Informació i Orientació a la Dona (CIOD) de Sant Adrià.

Aquest és el tercer curs d’aquestes característiques que Dones en Xarxa ofereix durant el 2011 a Sant Adrià. Les participants en els dos anteriors tallers van rebre els seus diplomes el passat 13 de juliol, durant un acte que va comptar amb la presència de la primera tinent d’alcalde i responsable de Participació Ciutadana, Isabel Marcuello, i la Regidora de Polítiques d’Igualtat, Irene Aldabert.

PUBLICAT A DONES DE SANT ADRIÀ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket