dimecres, 15 de desembre del 2010

Còctels & Blocs, el nou format de trobades de blogueres de Dones en Xarxa

dimecres, 15 de desembre del 2010 0
Durant el passat Beers & Blogs per a Noies del 2 de desembre, Dones en Xarxa va desvelar, en primícia per a les seves assistents, novetats en el format i la freqüència de les nostres trobades de dones blogueres.

Després de dos anys de bona acollida del Beers & Blogs, la nostra associació posa en marxa l’any 2011 el Còctels & Blocs. El nou nom de la iniciativa es va pensar amb la intenció de feminitzar i catalanitzar l’identificador de les nostres trobades, amés de fer-les destacar en relació a la gran quantitat de Beers & Blogs que es celebren arreu del món.

Juntament amb el nom, estrenem també un nou logotip, que posem a la vostra disposició i que us animem a utilitzar als vostres blogs (per veure el codi fes click aquí).

La filosofia del Còctels & Blocs és molt semblant a la del Beers & Blogs per a Noies: Dones en Xarxa pretén que aquesta sigui una cita de referència per a totes les blogueres catalanes, una oportunitat per intercanviar idees, projectes i experiències, en definitiva, una ocasió per fer xarxa entre nosaltres.

Amb aquesta finalitat, hem canviat la periodicitat de les trobades - que, a partir d’ara, es celebraran mensualment -, i hem establert una data i un lloc fixes per a les mateixes: el segon dijous de cada mes, entre les 19 i les 21 hores, a la Cocteleria Milano de Barcelona (Ronda Universitat, número 35 -> veure mapa).

Per tal d’afavorir el dinamisme i la informalitat de les trobades, no és necessari que les participants assisteixin a la totalitat de la cita sinó que, si ho prefereixen, poden passar-se una estona i després marxar. Amés, si ho desitgen, podran compartir amb nosaltres l’adreça del seu blog o perfil a xarxes socials perquè sigui publicada (i, per tant, promocionada) en l’article de portada que realitzem a posteriori.

Les begudes (que aniran acompanyades d’un petit pica-pica) van a càrrec de cadascuna de les participants.

Per acabar, us informem de la data del primer Còctels & Blocs de Dones en Xarxa: el dijous, 13 de gener, entre les 19 i les 21 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, número 35). Per confirmar assistència, envieu un e-mail a donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte I Còctels & Blocs.

I aquí teniu un recull dels Beers & Blogs per a Noies anteriors:

- I Beers & Blogs per a Noies - 15 de gener de 2009

- II Beers & Blogs per a Noies - 20 de març de 2009

- III Beers & Blogs per a Noies - 22 de maig de 2009

- IV Beers & Blogs per a Noies - 24 de juliol de 2009

- V Beers & Blogs per a Noies - 27 de novembre de 2009

- VI Beers & Blogs per a Noies - 12 de febrer de 2010

- VII Beers & Blogs per a Noies - 30 d’abril de 2010

- VIII Beers & Blogs per a Noies - 18 de juny de 2010

- IX Beers & Blogs per a Noies - 15 d’octubre de 2010

- X Beers & Blogs per a Noies - 2 de desembre de 2010

PUBLICAT A DONES EN XARXA

dimarts, 14 de desembre del 2010

Dones en Xarxa aborda la problemàtica de l’explotació sexual durant el seu últim Dinar en Xarxa

dimarts, 14 de desembre del 2010 0
Com afrontar l’explotació sexual des de l’Estat de Dret? va ser el títol de la xerrada que Àngels Vives, Magistrada de l’Audiència Provincial de Barcelona (Sala Violència Gènere) i Matilde Aragó, Magistrada TSJC (Sala Social), van realitzar el passat 10 de desembre durant l’últim Dinar en Xarxa de la nostra associació.


Llegeix l'article complet aquí.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

dilluns, 13 de desembre del 2010

Una vintena de dones participen al X Beers & Blogs de Dones en Xarxa

dilluns, 13 de desembre del 2010 0
El Restaurant Danzarama de Barcelona va ser l’indret que va acollir, el passat 2 de desembre, la desena trobada de dones blogueres de Dones en Xarxa, el Beers & Blogs per a Noies.

Aquestes trobades pretenen ser una cita de referència per a les blogueres catalanes, i la nostra associació les organitza, bi-mensualment, en alguna cerveseria o restaurant cèntric de Barcelona.

Carme Sánchez, gerent de Dones en Xarxa, va ser l’encarregada de dinamitzar l’acte, que va comptar amb la presència d’una vintena de dones de perfils molt diversos i interessants.

Amés de cares conegudes com l’Àurea Martín, del blog Ok, ok, it’s me, l’advocada Olga Arderiu o les Blogueres de Sant Martí (aquest cop representades per la Neus Navarro, la Mª Jesús Mandianes i la Pilar), ens vam trobar amb noves incorporacions com ara l’Amparo Bernad, del blog Estupendo, y ahora qué?, la Carolina Gaona, de Difusión en tiempo real, i la Bel Olid, autora de Com una taronja.

Des de Mataró i acompanyades per la dinamitzadora de Dones en Xarxa al Maresme, Mercè Mulet, van arribar dues dones que acabaven d’estrenar blog després de participar en un dels tallers de formació que imparteix la nostra associació, la Paqui González i la María Martín. També de Mataró, però amb molta més experiència, la bloguera Encarna Siles, autora, entre altres, de la bitàcola La Tercera Edad.

La Natàlia Pomar i la Clara Vergés, co-fundadores de Formació, Orientació i Coaching, no van voler faltar a la cita, com tampoc hi van faltar la María Ripoll, de La Blog Serie, la grafista Mariví Arróspide, ni Mª Teresa Galcerán, del grup de comunicació AM57.

El punt literari el van posar la Joanaina Font i la Vanessa López, que va venir des de Cubelles acompanyada per la dinamitzadora de Dones en Xarxa al Garraf, Lidia Molina. La dinamitzadora del Baix Llobregat, Olga Reyes, i la del Barcelonès, Patrícia Fernàndez, també es van unir a la trobada.

Aquí teniu el vídeo del X Beers & Blogs per a Noies:


A la nostra galeria de Flickr trobareu totes les fotos de l’acte.

I, a continuació, la llista completa de dones assistents i els seus blogs:

- Joanaina Font: Joanaina

- Isabel Olid: Com una taronja

- Paqui González: Mis cuadros

- María Martín: Mery

- Natàlia Pomar i Clara Vergés: Formació, orientació i coaching

- María Ripoll: La blog serie

- Mariví Arróspide: Vissaví

- Carme Sánchez: Apunts

- Neus Navarro, Mª Jesús Mandianes i Pilar: Blogueres de Sant Martí

- Carolina Gaona: Difusión en tiempo real

- Encarna Siles: La tercera edad

- Mercè Mulet: Mentrestant

- Olga Arderiu: MDA Advocats

- Olga Reyes: Pensado en voz alta

- Amparo Bernad: Estupendo, y ahora qué?

- Vanessa López: Oniria

- Mª Teresa Galcerán

- Patrícia Fernàndez: InfoNet

- Àurea Martín: Ok, ok, it’s me

PUBLICAT A DONES EN XARXA

dimecres, 1 de desembre del 2010

Conclusions "Col·loquis de Treball NUST 2010"

dimecres, 1 de desembre del 2010 0

Les TICs milloren la competitivitat de les empreses i permeten guanyar temps. Aquesta va ser una de les conclusions compartides per totes les persones que van assistir als col•loquis de treball NUST 2010 que van tenir lloc ahir a Barcelona.


Llegeix l'article complet aquí.

PUBLICAT A DONES EN XARXA
 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket