dimarts, 20 de gener del 2009

Dones en Xarxa va oferir formació en Internet a les dones de Cervelló

dimarts, 20 de gener del 2009

Els passats mesos d’octubre i novembre del 2008, l’associació Dones en Xarxa va impartir tres tallers d’Internet de forma gratuïta a les dones de Cervelló. Els tallers van tenir lloc a l’Aula d’Informàtica del S.E.S Cervelló , el primer centre d’estudis de secundària del municipi.

El taller Dona Connecta’t ofereix a les dones una iniciació a Internet, ensenyant-les a navegar, cercar informació i comunicar-se a través del correu electrònic. El taller Activisme 2.0 és una introducció a les eines de la Web 2.0, com ara els blogs, les xarxes socials, i les comunitats de fotografies i de vídeos.

Durant tres sessions de dues hores cadascuna, les alumnes van poder practicar i preguntar dubtes a la monitora, amés d’emportar-se a casa el manual del taller en el USB pendrive que Dones en Xarxa els hi va regalar.

De les 30 dones que es van apuntar als tallers, 21 van realitzar el Dona Connecta’t i 9 l’Activisme 2.0. La major part de les dones que van realitzar el Dona Connecta’t tenien més de 51 anys i rarament utilitzaven l’ordinador abans d’apuntar-se al taller. Les dones d’entre 51 i 60 anys constituïren la majoria de participants de l’Activisme 2.0, i moltes d’elles utilitzaven freqüentment Internet ja abans d’apuntar-se al taller.

El nivell de satisfacció de les alumnes en referència a l’espai i els materials amb els que van treballar va ser molt alt. També van valorar molt positivament els coneixements i la claredat en l’exposició de la monitora que va impartir els tallers. Encara que les expectatives de les participants no es van veure 100% ateses degut a la manca de temps, el nivell de satisfacció general envers el curs va ser molt bo.

A la pàgina web de Dones en Xarxa de Cervelló, podeu veure les fotografies de les alumnes dels cursos, amés de trobar informació detallada sobre les dones del municipi en forma d’articles i notícies d’actualitat, una agenda d’activitats, un llistat d’entitats de dones i un recull de blogueres del municipi.

Les dones de Cervelló que estiguin interessades en participar en els tallers de Dones en Xarxa pel proper curs 2009-10, poden pre-insciure’s omplint el formulari corresponent o adreçant-se a la Regidoria de la Dona de l’ Ajuntament de Cervelló .



PUBLICAT A DONES DE CERVELLÓ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket