dijous, 16 de setembre del 2010

Dones en Xarxa ofereix nous tallers de formació en TICs per a dones a Viladecans

dijous, 16 de setembre del 2010
El proper mes d’octubre, Dones en Xarxa torna a Viladecans per oferir nous tallers de formació en Internet i noves tecnologies a les dones del municipi.

Per a aquest proper curs 2010-11, la nostra associació i la Regidoria de Serveis Personals, Igualtat i Ciutadania de l’Ajuntament de Viladecans han treballat conjuntament per confeccionar un programa variat de tallers:

- Els dies 19 i 26 d’octubre, i 9, 16, 23 i 30 de novembre, de 10 a 12 hores, al Centre d’Informació i Recursos per a Joves Can Xic, taller ampliat d’iniciació a Internet Dona Connecta’t per a dones amb pocs coneixements d’informàtica.

- Els mateixos dies 19 i 26 d’octubre, i 9, 16, 23 i 30 de novembre, però per la tarda, de 15 a 17 hores, al Centre de Formació de Persones Adultes Edelia Hernández, un segon taller ampliat d’iniciació a Internet Dona Connecta’t per a dones amb pocs coneixements d’informàtica.

- I els dies 2, 9 i 16 de desembre, de 15 a 17 hores, al Centre de Formació de Persones Adultes Edelia Hernández, taller d’introducció a la web 2.0 Activisme 2.0 per a dones amb coneixements més avançats.

Durant els cursos Dona Connecta’t, les participants aprendran a navegar per Internet, fer cerques amb Google i utilitzar el correu electrònic. El curs d’Activisme 2.0 treballarà els blogs, les xarxes socials i les eines multimèdia.

Amés, Dones en Xarxa oferirà una xerrada sobre la importància d’Internet per a les dones, durant la qual també s’explicaran els objectius de la nostra entitat i el funcionament detallat dels cursos, el proper dimarts, 21 de setembre, a partir de les 17:30 hores, a la Sala de Plens de la Torre del Baró.

El curs conclourà amb un acte de lliurament de diplomes per a totes les participants en els tallers a principis del proper any.

Per a més informació i/o inscripcions us podeu adreçar al Departament de Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats Dona-Home (Torre del Baró), al telèfon 93 635 18 02 ext. 8251 i/o al correu electrònic cmartinezm@viladecans.cat.

PUBLICAT A DONES DE VILADECANS EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket