divendres, 20 de febrer del 2009

Acte de lliurament de diplomes i presentació de la web de Dones en Xarxa de Cervelló

divendres, 20 de febrer del 2009
Dones en Xarxa organitza l’acte de presentació de la web “Dones de Cervelló en Xarxa” el proper dia 5 de Març a les 17 hores a la Sala Polivalent de l’Ateneu de Cervelló.

Comptarem amb la presència de la Regidora de la Dona de l’Ajuntament de Cervelló, la senyora Sílvia Muñoz, i la coordinadora de Dones en Xarxa, la senyora María Freiría.

A l’acte es presentarà la web Dones de Cervelló en Xarxa i es realitzarà el lliurament de diplomes a les participants en els tallers impartits per Dones en Xarxa (Taller Dona Connecta’t i Taller Activisme 2.0). A l’acte és convidarà també a les dones de Cervelló que tenen un bloc i a diferents representants de les Entitats de Dones del municipi.

Dones en Xarxa és una associació sense ànim de lucre que neix l’any 2004 d’un grup de dones feministes i progressistes, liderat per l’escriptora Gemma Lienas i la periodista Montserrat Boix, amb la finalitat de mostrar la veu de les dones de Catalunya a l’opinió pública.

Aquest acte s’emmarca dins del projecte Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes , que neix l’any 2007 (juntament amb el domini propi de la pàgina web), i que pretén fomentar l’ús d’Internet entre les dones com una eina de comunicació, de relació i de participació en l’exercici de la seva ciutadania per tal de superar l’exclusió digital per raó de gènere.

PUBLICAT A DONES DE CERVELLÓ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket