dimarts, 19 de maig del 2009

Llocs i horaris d'entrega de les obres d'ARTísTICa

dimarts, 19 de maig del 2009
Gràcies a totes les que us heu interessat pel projecte ARTísTICa i, sobre tot, gràcies a les que us heu apuntat per participar-hi!

Tenim a quasi una vintena de dones dels municipis de Cervelló, Cornellà i Sant Andreu de la Barca que exposaran les seves obres (fonamentalment, pintures i escultures) a la primera exposició d'obres artístiques creades per dones de Dones en Xarxa, que tindrà lloc des del proper dilluns, 25 de maig, fins al 5 de juny, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de Cervelló. Totes i tots esteu convidats a visitar-la! És gratis!


I, ara, els llocs i horaris:

- Per les dones de Cornellà: dimecres, 20 de maig, al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de Cornellà (c/Mossèn Jacint Verdaguer, nº 16-18), de 10 a 12 hores del matí. Pregunteu per en Siscu.

- Per les dones de Sant Andreu de la Barca: dimecres, 20 de maig, a l'Associació de Dones Independents (c/de la Font, 5-7, baixos), de 18 a 20 hores de la tarda. Pregunteu per Trini Solé o Soledad Nicolau.

- Per les dones de Cervelló: dijous, 21 de maig, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de Cervelló (c/de la Biblioteca, nº 1), de 16 a 18 hores de la tarda. Pregunteu per Trini Solé.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket