dijous, 1 d’octubre del 2009

Fins el 19 d'octubre, vota els teus vídeos favorits a Femitic

dijous, 1 d’octubre del 2009

El període de recepció de vídeos de FEMITIC ha acabat. Gràcies a totes vosaltres hem rebut 119 vídeos! Ara volem que, amb els vostres vots, vosaltres decidiu quins són els 10 millors treballs.

Recordeu valorar no només el guió, les actuacions o la fotografia de cada vídeo, sinó també la seva adequació al tema del concurs: les dones i Internet.

La web de FEMITIC ha canviat lleugerament la seva aparença i, al costat de cada casella de vídeo, apareix l’opció de VOTAR, que haureu de prémer per donar el vostre vot al vídeo corresponent.

Per veure tots els vídeos presentats a concurs (i no només els últims) busqueu al menú de la part superior de la pàgina el apartat VEURE TOTS ELS VÍDEOS i feu click. Un cop en aquesta pàgina, us podreu desplaçar endavant i endarrere amb les fletxes de la part inferior.

Amés, també al menú, trobareu l’opció RANKING, que us anirà informant de quins són els vídeos més votats del moment, que apareixeran en forma de llista amb la seva classificació.

Recordeu que només està permès emetre un vot per dia, per vídeo i per IP. Això vol dir que, encara que a casa tingueu més d’un ordinador, si tots ells comparteixen la mateixa connexió a Internet, només podreu votar des d’un ells fins el dia següent. El que sí podeu fer és anar a la biblioteca o a qualsevol altre lloc amb una connexió a Internet diferent.

El període de votacions conclourà el proper 19 d’octubre. Per tant, encara teniu molt de temps per aconseguir que el vostre vídeo favorit acabi entre els 10 primers. Animeu a familiars, amics i amigues a que votin també!

Com ja sabeu, d’entre els 10 vídeos més votats, un jurat de professionals del món audiovisual i del de les polítiques de gènere n’escollirà els dos guanyadors. El segon premi és de 2000€ i el primer de 5000€!

Si teniu problemes amb el sistema de votacions de la nostra pàgina web, ens disculpem per les molèsties que us pugui ocasionar i us fem les següents recomanacions:

- Si utilitzeu Internet Explorer com a navegador i heu notat problemes en les recàrregues del lloc, us aconsellem que proveu amb Mozilla Firefox. És un navegador intuïtiu, fàcil i 100% compatible, a més de ser totalment gratuït. El podeu descarregar des de: www.mozilla.com/firefox.

- Si teniu cap problema amb la comptabilització de vots, recordeu de recarregar la pàgina. Si ni així us apareix el vostre vot, no us preocupeu! Cap vot es perdrà, sinó que apareixerà més tard a causa del pes de la pàgina, que pot generar problemes de lentitud.

- Per últim, absolutament tots els vídeos tenen vots i estan classificats al Ranking. Si us fixeu, sota els 10 primers vídeos, hi ha una graella de vídeos amb zero vots. Ignoreu aquesta graella! Si no trobeu el vostre vídeo entre els 10 més votats, cliqueu a les fletxes per passar a la següent pàgina i immediatament veureu les posicions consecutives (onzena, dotzena... i així fins arribar al darrer vídeo classificat).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket