dijous, 18 de novembre del 2010

La Carlota parla de sexe al seu blog... i ara també a les xarxes socials

dijous, 18 de novembre del 2010
A principis d’any, Dones en Xarxa posava en marxa un nou projecte especialment adreçat als i les joves: el consultori de sexualitat i relacions afectives, La Carlota parla de sexe.

Amb la voluntat d’informar i resoldre tots tipus de dubtes sobre sexe i fer-ho transmetent alhora valors igualitaris, la nostra entitat convertia en sexòloga a la Carlota, un personatge literari creat per la nostra presidenta, l’escriptora Gemma Lienas.

El projecte compta amb la seva pròpia plataforma, un blog al qual s’hi publiquen mensualment dos posts o entrades sobre temes com ara l’enamorament, el sexe oral o la marxa enrere.

Cada mes s’obre també un consultori, on qualsevol usuari o usuària de la pàgina pot formular les seves preguntes, utilitzant el seu nom real o un pseudònim, si ho prefereix, i la seva adreça electrònica, que mai serà publicada. La Carlota es connecta periòdicament i respon a tots els dubtes plantejats.

Amés, l’últim dijous de cada mes, es realitza un consultori en directe, durant el qual la nostra sexòloga, que es troba online, contesta en temps real a les qüestions proposades.

Ara el projecte s’expandeix també a les xarxes socials. La Carlota compta amb un perfil i una pàgina de Facebook, un perfil i una pàgina de Tuenti, i un compte a Twitter, des dels quals podreu rebre tot tipus d’informacions sobre sexualitat i relacions afectives, i interactuar més directament amb la nostra sexòloga.

Per acabar, us recordem que el proper consultori en directe tindrà lloc el divendres, 26 de novembre, entre les 16 i les 18 hores. La Carlota espera amb il·lusió les vostres preguntes i comentaris!

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket