dimecres, 10 de novembre del 2010

S’apropa l’últim Beers & Blogs per a Noies de l’any

dimecres, 10 de novembre del 2010
El X Beers & Blogs per a Noies, les trobades de dones blogueres de Dones en Xarxa, es celebrarà el proper dijous, 2 de desembre, a partir de les 19 hores, al Restaurant Danzarama (Gran Via de les Corts Catalanes, número 604, Barcelona).

Aquesta és l’última trobada del 2010 i, amés, serà una ocasió especial ja que us avançarem algunes novetats respecte a aquests esdeveniments que començaran a funcionar, si tot va segons el previst, a principis de 2011. Volem que sigueu les primeres en obtenir aquests detalls i que ens doneu la vostra opinió!

Per tant, ja ho saps, si ets dona, tens blog o estàs pensant en crear-te un, no et perdis aquesta oportunitat per conèixer a altres blogueres o aspirants a bloggers com tu, i intercanviar idees i experiències. El pica-pica va a càrrec de Dones en Xarxa. Les begudes, a càrrec de cada participant.

Confirma la teva assistència a través del correu electrònic donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte X Beers & Blogs o a través de l’esdeveniment que hem creat a Facebook.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket