dilluns, 9 de gener del 2012

Dones en Xarxa impartirà una xerrada a Sant Adrià sobre xarxes socials

dilluns, 9 de gener del 2012
Dones en Xarxa tornarà al municipi de Sant Adrià de Besòs el proper dimecres, 25 de gener. En aquesta ocasió, la nostra entitat oferirà una xerrada adreçada a les dones del municipi, on parlarem dels beneficis de l’ús de les xarxes socials.

Actualment, les xarxes socials són una gran eina per a la comunicació i l’oci, però també s’han convertit en un bon instrument per promocionar-se professionalment, ja sigui a l’hora de buscar feina o de fer difusió del nostre propi negoci. Així mateix, tal i com demostra la revolució social que està esdevenint al món àrab, constitueixen un canal universal i transparent per a l’activisme social.

L’acte tindrà lloc a la seu del Centre d’Informació i Orientació de les Dones (CIOD) de Sant Adrià, al carrer Les Escoles, núm. 10, baixos, entre les 17.15 i les 18.45 hores aproximadament, i anirà a càrrec de la nova gerent de Dones en Xarxa, Verònica Martínez.

Aquesta conferència servirà d’aperitiu del nou taller de formació que Dones en Xarxa impartirà a Sant Adrià durant el mes de febrer i que explicarà, precisament, com crear comptes i com utilitzar dues de les xarxes socials més importants del món, Facebook i Twitter.

PUBLICAT A DONES DE SANT ADRIÀ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket