divendres, 24 d’abril del 2009

ARTísTICa Cervelló 25-05-09

divendres, 24 d’abril del 2009
T'agrada la pintura, l'escultura, el dibuix, la fotografia... si ets artista i has participat en algun dels nostres tallers a la comarca del Baix Llobregat, Dones en Xarxa et dóna la oportunitat de mostrar alguna de les teves obres en una propera exposició que tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de Cervelló, entre el 25 de maig i el 5 de juny del 2009.

La sala té capacitat per a 40 obres. En principi, es podrà presentar una obra per persona. Si no aconseguim involucrar a suficients dones, llavors, aquest nombre es podria incrementar.

Es pot presentar qualsevol tipus d'obra artística. La mida màxima de les obres, però, serà de 60x70 cm.

Les obres hauran de ser lliurades abans del proper dimecres, 20 de maig, a l'Ajuntament o a una entitat de dones del vostre municipi (consulteu a la tallerista responsable per més informació).

Cada obra ha d'anar acompanyada d’una nota on s’especifiqui:
  • El nom de l’obra
  • La data de l’obra
  • El nom i cognom de l’autora de l’obra
  • El municipi de l’autora de l’obra
  • I un petit comentari de l’autora sobre la seva obra
Dones en Xarxa està desenvolupant, amés, una pàgina web on continuar mostrant la vessant artística de les nostres alumnes.

Et preguem que confirmis la teva participació, per correu electrònic a aquesta adreça patriciadonesenxarxa@gmail.com, o per telèfon al número 660-855-033.

PUBLICAT A DONES DE CERVELLÓ EN XARXA


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket