divendres, 17 d’abril del 2009

Dues cervellonenques participen a la sessió de fotos de Dones en Xarxa

divendres, 17 d’abril del 2009
El passat dissabte, 28 de març, va tenir lloc una sessió fotogràfica professional a un estudi de Gràcia, Barcelona, per a Dones en Xarxa.

El motiu de la sessió era la renovació de la imatge de la pàgina web oficial de Dones en Xarxa, www.donesenxarxa.cat, que aviat serà re-dissenyada amb nous logotips i capçaleres.

Unes deu dones, entre elles dues cervellonenques, van participar en aquesta sessió. Totes elles eren col·laboradores habituals de Dones en Xarxa, havent estat alumnes nostres i/o formant part de la nostra bloguesfera o del nostre grup de Facebook.

La jornada va ser intensa, començant puntualment a les 9 del matí i acabant cap a les 3 de la tarda, amb diversos hiatus per recobrar forces.

Les dones van ser fotografies il·lustrant situacions de la vida quotidiana en diversos rols com ara el de professora, empresària o mestressa de casa.

La coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría, va supervisar la sessió, mentre que la cap de continguts, Carmen Sereno, gravava en vídeo el making-off, que va ser editat per la dinamitzadora de Dones en Xarxa a Cervelló, Patrícia Fernàndez.


PUBLICAT A DONES DE CERVELLÓ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket