divendres, 17 d’abril del 2009

Exposició d'obres artístiques de les dones de Cervelló

divendres, 17 d’abril del 2009
El passat dijous, 5 de març, a les 19:30 hores, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de Cervelló, va tenir lloc la inauguració d’una exposició d’obres artístiques realitzades per dones cervellonenques.

La inauguració va comptar amb la presència de lalcalde, el senyor Angelino Maestro, la regidora de cultura, la senyora Rosaura Serra, la presidenta de l’Associació de Dones de Cervelló, Begoña Olaeta, i la presidenta de l’Associació d’Activitats Artístiques, Trini Solé.

L’exposició, que fou organitzada per la pròpia Trini, va mostrar obres diverses creades per les dones de l’Associació de Dones, de l’Associació d’Activitats Artístiques i del Casal Tarradelles de la Gent Gran, entre altres.

La mostra va reunir a un centenar de curiosos, homes i dones, de totes les edats, que no van voler desaprofitar l’ocasió de gaudir de l’art de forma gratuïta.

Després del parlament de l’alcalde, recolzat per la regidora de cultura, i unes paraules d’agraïment de la Trini, es va procedir a celebrar la inauguració amb el repartiment de copes de cava.

Aquest acte s’emmarca dins les activitats commemoratives del
Dia Internacional de les Dones
d’enguany programades per l’Ajuntament de Cervelló.


PUBLICAT A DONES DE CERVELLÓ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket