dilluns, 12 de juliol del 2010

Participa a "La Carlota et parla de sexe" i ves al cinema de franc!

dilluns, 12 de juliol del 2010
Amb l’arribada de l’estiu i de les vacances, tenim més oportunitats per sortir i passar-nos-ho bé. La temporada estiuenca es caracteritza, entre altres coses, pel gran nombre d’estrenes de cinema, amb pel·lícules per a tota la família i també adreçades a la gent jove.

Aquest és el cas de El Diario de Carlota, un film basat en la novel·la El Diari Vermell de la Carlota, de l’escriptora i presidenta de Dones en Xarxa, Gemma Lienas.

Dirigida per José Manuel Carrasco, i protagonitzada per Andrea Ros i Maxi Iglesias, entre altres, la pel·lícula explica la història de la Carlota, una adolescent que, després d’un desengany amorós, decideix escriure un diari a través del qual intentarà resoldre els seus problemes.

Com sabeu, la Carlota és també el personatge que dóna nom i imatge al consultori de sexualitat i relacions afectives de Dones en Xarxa, La Carlota et parla de sexe. Doncs bé, aprofitant l’estrena de la pel·lícula, la nostra associació ha decidit sortejar, cada setmana, dues entrades de cine per veure aquest film entre totes les persones que participin en el consultori.

A partir del dilluns, 26 de juliol, Dones en Xarxa posarà en marxa aquest concurs (la pel·lícula s’estrena el divendres 23). El següent dilluns es realitzarà el sorteig de les primeres dues entrades entre totes les persones que, o bé hagin comentat alguna de les publicacions del blog de la Carlota, o bé hagin deixat alguna pregunta al consultori del mes, durant la setmana anterior.

Quants més comentaris/consultes realitzis, més possibilitats tindràs de guanyar una d’aquestes entrades. Això sí, els comentaris i/o les consultes han d’estar estrictament relacionades amb el tema de la pàgina. No comptaran pel sorteig comentaris sense contingut com ara "Hola!" o aquells que es desviïn del tema que ens ocupa: la sexualitat i les relacions afectives.

El sorteig es realitzarà a partir de les adreces electròniques que ens deixeu en el formulari per a comentar/consultar. Per tant, assegureu-vos que són e-mails vàlids i actius. Els noms dels o les guanyadores de les entrades seran publicats, setmanalment, al blog de la Carlota i a la pàgina web de Dones en Xarxa. Amés, els hi comunicarem a ells o elles personalment a través de dits correus electrònics.

Els sorteigs d’entrades continuaran durant tot l’estiu, fins que el film caigui de la cartellera. Pots participar en tants sortejos com vulguis. Això sí, hauràs de tornar a visitar el blog de la Carlota i comentar o consultar, ja que les adreces electròniques no s’acumularan de sorteig en sorteig.

Anima’t, participa i ves al cine de franc!!

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket