dilluns, 16 d’agost del 2010

Guanyadores del sorteig d’entrades de cine de "La Carlota et parla de sexe"

dilluns, 16 d’agost del 2010
El consultori de sexualitat i relacions afectives de Dones en Xarxa, La Carlota et parla de sexe, acaba de finalitzar la seva promoció La Carlota et porta el cine.

Durant tres setmanes, hem realitzat sorteigs d’entrades de cinema per veure la pel·lícula El Diario de Carlota, basada en la novel·la El Diari Vermell de la Carlota de la nostra presidenta i escriptora Gemma Lienas, i protagonitzada pel personatge de la Carlota, que també dóna nom al consultori.

La guanyadora del sorteig de la primera setmana (entre el 26 de juliol i l’1 d’agost) ha estat la Cristina. Les guanyadores del segon sorteig (entre el 2 i el 8 d’agost) han estat la Clàudia i una persona que ha signat com a Anònima. I les guanyadores del tercer i últim sorteig (entre el 9 i el 15 d’agost) han estat la Sílvia, de Vilanova i la Geltrú, i la Tona, de Barcelona. Moltes felicitats a totes elles!

Les guanyadores han estat contactades per correu electrònic i molt aviat podran anar al cine de franc i gaudir del film gràcies a La Carlota et parla de sexe.

Moltes gràcies a totes les persones que han participat en aquesta promoció! Esperem que continueu visitant el consultori i deixant els vostres comentaris i consultes.

Ja ho saps, tant si ets noi com noia, amb la sexualitat, no et tallis!

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket