dimarts, 17 d’agost del 2010

La pàgina de Facebook de Femitic supera els 1000 fans

dimarts, 17 d’agost del 2010
El concurs de vídeos realitzats per dones de Dones en Xarxa, Femitic, continua sumant adeptes. A Facebook, la xarxa social per excel·lència, la seva pàgina oficial ja acumula la quantitat de 1.131 admiradors i admiradores. I aquest nombre segueix creixent dia a dia.

Segons dades de Facebook, el 87% de les persones que han fet click sobre el botó M’agrada de la pàgina de Femitic són dones, enfront de l’11% d’homes. La majoria femenina s’explica pel fet de què el concurs està adreçat específicament a aquesta part de la població, ja que pretén promoure la participació activa a Internet i la creació de continguts digitals per part de les dones, per tal de reduir la fractura digital de gènere.

El 26% dels i les fans de Femitic a Facebook tenen entre 25 i 34 anys, i els segueixen, de prop (amb un 23%), les persones que ocupen la franja d’edat compresa entre els 35 i els 44 anys. També destacable el suport rebut per la gent més jove (d’entre 13 i 24 anys) que suposen el 13,7% dels i les usuàries totals de la pàgina. Recordem que l’edat mínima per poder participar en el concurs és de 16 anys.

Pel que fa als països, Espanya s’emporta el gruix del pastís, amb un 90,15%. Les ciutats més representades són Madrid (47,12%), Barcelona (36,11%) i, ja a molta distància, València (1,6%). El concurs està obert a la participació de dones de tot el territori espanyol.

Recordeu que podeu continuar enviant vídeos a Femitc fins el 15 de setembre, i que aquests han d’ajustar-se a les bases del concurs que trobareu aquí. Si necessiteu idees, us fem alguns suggeriments en aquest article. I aquí teniu una explicació detallada del concepte copyleft, que és la llicència que han d’acomplir els vídeos.

Femitic ja ha començat a repartir premis. La Núria Castro, de Terrassa, i la Tamara Luengo, de Lleó, gaudeixen cadascuna d’un iPad d’Apple que vam sortejar durant les primeres setmanes de concurs. Les guanyadores dels dos grans premis (un primer de 5000€ i un segon de 2000€), però, no es donaran a conèixer fins a finals d’octubre.

Per acabar, només recordar-vos que també podeu seguir totes les novetats de Femitic a través de Twitter, Flickr, Tuenti i YouTube.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket