dimecres, 6 d’octubre del 2010

Acte de lliurament de premis de Femitic 2010

dimecres, 6 d’octubre del 2010
L’acte de lliurament de premis del concurs de vídeos realitzats per dones Femitic tindrà lloc el proper dimecres, 27 d’octubre, a partir de les 19 hores, a La Sala de l’Espai Francesca Bonnemasion. Durant aquesta cerimònia es farà públic el nom de les dues guanyadores del concurs, 1er i 2on premi, que rebran una dotació econòmica de 5000 i 2000 euros respectivament.

L’edició del 2010 de Femitic ha rebut 74 vídeos participants. Les dones que s’han inscrit al concurs provenen de diferents municipis de Catalunya (Esplugues, Barcelona, Malgrat, Mataró, Sant Cugat, Vilanova, Sitges, Sant Quirze, Girona, Castelldefels, El Masnou, Terrassa, Rubí, etc.) i de la resta de l’estat espanyol (Alacant, Madrid, Salamanca, Bilbao, València, Màlaga, Móstoles, Huelva, Barakaldo, Lleó, Plasència, etc.).

Actualment i fins el 17 d’octubre, ens trobem en la fase de votacions populars, durant la qual qualsevol internauta pot visionar i votar els vídeos que prefereixi i que estan publicats a la nostra pàgina web (www.femitic.cat). En aquesta fase es decidiran els 10 vídeos finalistes (els més votats) que optaran als dos premis de Femitic.

Un jurat expert, designat per l’organització del concurs, serà qui valori els vídeos finalistes i concedeixi els premis. El jurat d’enguany consta d’un total de 12 membres de diferents àmbits de la cultura i la política amb visió de gènere i igualtat d’oportunitats, posant l’accent en els professionals de les TIC i el món audiovisual, sense excloure a representants del món artístic contemporani. La presidenta del jurat d’aquesta edició és la guionista i directora Rosa Vergés.

Recordem que Femitic pretén contribuir a eradicar la fractura digital de gènere, animant les dones a participar activament a Internet, a través d’una de les formes d’expressió més utilitzades en l’actual cultura de la informació i la comunicació, els vídeos.

Si vols assistir a l’acte de lliurament de premis, és imprescindible que confirmis la teva assistència a través del correu electrònic femitic@donesenxarxa.cat.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket