dijous, 28 d’octubre del 2010

"Connectades" i "Mireia", els dos vídeos guanyadors de Femitic 2010

dijous, 28 d’octubre del 2010
En una càlida i emotiva gala conduïda per la periodista i Defensora de la Igualtat de El Periódico de Catalunya, Eva Peruga, ahir al vespre es van donar a conèixer els dos vídeos guanyadors de l’edició d’enguany del concurs Femitic.

L’acte es va iniciar amb una salutació de la presidenta de Dones en Xarxa, Gemma Lienas, que va destacar la qualitat dels vídeos presentats i la necessitat de comptar amb aquest tipus d’iniciatives per visibilitzar les dones i els continguts produïts per dones a Internet.

El Diputat de Cultura, José Manuel González Labrador, va lliurar el segon premi a una emocionada Mireia Riera pel seu vídeo Mireia.

El primer premi va ser per al vídeo Connectades de Mar Estragués, lliurat per la Consellera de Salut, Marina Geli, que també va fer la cloenda de l’acte.

Entre les persones assistents a la gala, varem comptar amb membres del Jurat, presidentes i membres de diferents associacions de dones de Catalunya, representants de l’Institut Català de les Dones, responsables de diferents institucions i associacions relacionades amb la igualtat, les tecnologies, els mitjans de comunicació i la cultura - l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, La Independent, el Cercle Tecnològic de Catalunya, la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, etc. -.




PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket