dijous, 21 d’octubre del 2010

Dones en Xarxa celebra la seva novena trobada de blogueres

dijous, 21 d’octubre del 2010
El Restaurant Danzarama de Barcelona va ser l’indret que va acollir, el passat 15 d’octubre, la novena trobada de dones blogueres de Dones en Xarxa, el Beers & Blogs per a Noies.

Aquestes trobades pretenen ser una cita de referència per a les blogueres catalanes, i Dones en Xarxa les organitza, bi-mensualment, en alguna cerveseria o restaurant cèntric de Barcelona.

María Freiría, coordinadora de Dones en Xarxa, va ser l’encarregada de dinamitzar l’acte, durant el qual es van tractar temes com ara la utilització de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) per part de les dones, o les oportunitats que les eines 2.0 ens ofereixen per fer xarxa i donar suport a projectes i iniciatives diverses.

Pili Muñoz, autora del blog Presunción de Inteligencia i fundadora del grup de Facebook Mujer + Homosexual = Doble Discriminación, i Clara Martí, van voler repetir amb nosaltres després d’assistir a l’anterior trobada.

Ens acompanyaven, també, Olga Arderiu, advocada especialista en violència de gènere, i Mariana Benavidez, editora de continguts de Softonic.

Àngels Font, que escriu sobre fibromiàlgia i fatiga crònica al seu blog, i la psicòloga Isabel Sierra, autora de la bitàcola Política, sociedad y ciencia, tampoc van voler faltar a la cita.

Durant la trobada, amena i enriquidora, també es va parlar sobre les dificultats que es troben les persones no nadiues digitals per accedir a les noves tecnologies, la necessitat de seleccionar la informació que trobem a la xarxa per obtenir continguts rellevants, i les habilitats que hem d’adquirir per ser capaç d’adaptar-nos i reciclar-nos en aquest món digital que va tan ràpid.

Aquí teniu el vídeo del IX Beers & Blogs per a Noies:

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket