dimecres, 9 de febrer del 2011

Inscriu-te al II Congrés de Dones del Barcelonès Nord

dimecres, 9 de febrer del 2011
El II Congrés de les Dones del Barcelonès Nord es celebrarà els propers divendres, 4 de març, i dissabte, 5 de març, a dos dels municipis organitzadors - Santa Coloma de Gramenet i Badalona respectivament. També comptarà amb la participació de dones a títol personal, associacions de dones, i representants d’organismes públics i institucions dels municipis de Montgat, Sant Adrià de Besòs i Tiana.

Aquesta és una ocasió única per a les dones en general i, específicament, aquelles que resideixen a la comarca del Barcelonès, per a contribuir a la construcció d’una societat més justa, igualitària i equitativa, que és l’objectiu del Congrés, que enguany porta per lema Dones, ciutadania i valors.

El I Congrés de les Dones del Barcelonès Nord es va celebrar l’any 2007 amb la voluntat i el compromís d’avançar en els mecanismes de participació social i política de les dones i amb la finalitat de debatre i aconseguir propostes per assolir unes ciutats més igualitàries.

En aquesta edició, es valoraran els passos endavant que s’han fet des de la primera (durant la conferència inaugural Quatre anys de camí) i es posaran en comú les experiències i conclusions dels tallers precongressuals que s’han celebrat en els cinc municipis organitzadors, entre altres activitats que podeu consultar al programa (de moment, provisional) del Congrés.

Dones en Xarxa està col·laborant en la difusió del mateix i també hi serà present durant els dies 4 i 5 de març amb un "corner" (o racó) enfocat a les noves tecnologies, l’àmbit d’acció de la nostra associació.

Amés, podeu seguir (i participar en) la cobertura que estem fent i continuarem fent del Congrés a través de la xarxa social Facebook (amb un esdeveniment on es poden publicar informacions i fotografies relacionades amb el Congrés, i des del qual podeu convidar a totes les vostres amistats), i al servei de microblogging Twitter (amb la hashtag #cdonesbcnesn), ideal per compartir tot allò que passi al Congrés en temps real.

També, podeu gaudir (i etiquetar-vos) de les fotos del Congrés a través de la seva galeria oficial de Flickr i, molt aviat, veure els vídeos al seu canal de YouTube.

Tota aquesta informació, i encara més, la podeu trobar al bloc oficial del II Congrés de Dones del Barcelonès Nord, des del qual també us podeu inscriure per participar-hi de manera online (amb un formulari que podeu omplir i enviar fàcilment des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet) o, si ho preferiu, de manera presencial (omplint i imprimint la butlleta d’inscripció que haureu de lliurar, posteriorment, a algun dels punts d’atenció a la dona del vostre municipi).

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket