divendres, 12 d’agost del 2011

Femitic no tanca per vacances

divendres, 12 d’agost del 2011
A finals de juliol us informàvem de què Femitic, el festival de vídeos i fotos realitzats per dones que organitza anualment l’associació Dones en Xarxa, no tancava durant el mes d’agost, i us animàvem a aprofitar aquests dies de descans per a la realització dels vostres vídeos i/o fotos amb algunes idees.

Doncs bé, algunes dones han seguit la nostra proposta i ja han arribat nous vídeos i fotografies a concurs. Intertextes de Laia Rodríguez és una de les novetats en vídeo. I, en fotografia, la Mila Serrano ens ha enviat L’abans i el després. Aquests són només dos exemples. Podeu veure totes les obres presentades al festival fent click sobre l’enllaç.

Us recordem que, en l’edició d’enguany, amés dels dos formats (vídeo i fotografia), també comptem amb dues temàtiques: Dones i TICs, i Dones i Àmbit Laboral. I que repartirem 8.000€ en premis entre les quatre categories resultants.

Si necessiteu inspiració, us recomanem que visioneu els treballs presentats a les edicions de 2009 i 2010 del concurs. I no deixeu de visitar el bloc oficial de Femitic, on trobareu consells i recursos, com ara una guia d’optimització de formats d’imatge o una llista amb àudio, música, imatges i vídeo publicats sota llicències Creative Commons i copyleft.

Teniu temps fins el 30 de setembre. Consulteu les bases i participeu!

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket