divendres, 12 d’agost del 2011

Volem saber la teva opinió sobre el #15M, #acampadabcn i #democraciarealya

divendres, 12 d’agost del 2011
El proper dijous, 8 de setembre, entre les 19 i les 21 hores, tindrà lloc, com sempre a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35, Barcelona), el VII Còctels & Blocs de Dones en Xarxa.

Les convidades en aquesta ocasió seran l’Alícia Domínguez, que va participar activament a l’acampada de Barcelona, i la Klaudia Álvarez, que forma part de la plataforma ¡Democracia Real Ya!. Ambdues ens explicaran, a títol personal, la seva experiència en aquests moviments i, en general, amb tot allò referent al #15M.

Però abans d’aquesta cita, la nostra associació vol saber què opineu vosaltres, com a ciutadanes i ciutadans, sobre aquesta revolució social. Per què hi ha tants "indignats" i "indignades"? Què es el que reivindiquen? Han perdut confiança en la política i en l’actual sistema democràtic? Quines són les seves propostes de canvi?

Totes les qüestions que envieu, a través del formulari de comentaris d’aquest article i del Mur de l’esdeveniment que hem creat a Facebook, seran exposades durant el Còctels & Blocs, i també les vostres opinions al respecte.

Volem generar un petit debat al voltant d’aquest tema. Volem saber què penseu. Animeu-vos a dir la vostra!

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket