dimarts, 27 de març del 2012

Valentina Thörner parlarà de sostenibilitat al XIII Còctels & Blocs

dimarts, 27 de març del 2012
El XIII Còctels & Blocs de Dones en Xarxa tindrà lloc el proper dijous, 12 d’abril, a partir de les 19 hores, a la Cocteleria Milano de Barcelona. La nostra convidada serà Valentina Thörner, que ens parlarà de la seva experiència com a emprenedora en el camp de la sostenibilitat.

Valentina Thörner, també coneguda pel nom del seu bloc, Vale de Oro , va néixer a Dortmund (Alemanya), però resideix a Barcelona. Amb un Màster en Gestió de la Qualitat de l’Instituto Madrileño de Formación (IMF), entre altres estudis, ha desenvolupat la seva carrera professional tant a Alemanya com a Espanya.

És membre de la Jove Cambra de Barcelona (JCI), i està al capdavant de dos projectes sobre consum responsable i control de l’impacte mediambiental: el Proyecto 333 i l’abans mencionat bloc sobre sostenibilitat i minimalisme Vale de Oro.

En aquest marc, Thörner imparteix tallers de productivitat/organització i consum responsable adreçats a persones, empreses i entitats, que pretenen estructurar de manera apropiada l’entorn per tal de facilitar les tasques diàries i així propiciar la consecució de metes.

A banda d’aquests projectes personals, Thörner ha treballat també en les àrees de màrqueting, publicitat online, SEO, e-commerce i optimització de pàgines web de diverses empreses de perfil tecnològic. Actualment és Account Manager de Right Media España (empresa del grup Yahoo!).

De tot això i molt més, ens parlarà al tretzè Còctels & Blocs de Dones en Xarxa. Apunteu-vos la data: dijous, 12 d’abril, a partir de les 19 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35) de Barcelona.

Recordeu que les begudes van a càrrec de cadascuna de les participants i que Dones en Xarxa procurarà el pica-pica.

Si us plau, confirmeu la vostra assistència omplint aquest formulari.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket