dijous, 8 de març del 2012

Dones en Xarxa celebra el Dia Internacional de les Dones amb posts i imatges

dijous, 8 de març del 2012
Durant el mes de març, institucions, ajuntaments i associacions de dones tradicionalment organitzen diversos actes i activitats per a commemorar el Dia Internacional de les Dones (8 de març).

Dones en Xarxa es va sumar a aquesta iniciativa durant el 2010 i el 2011 i, enguany, proposa una nova campanya participativa per tal de celebrar aquesta diada.

Envia’ns el teu post sobre el 8 de març

Aquesta va ser la campanya que vam organitzar l’any passat i, donat el seu èxit (vam rebre 31 posts), hem decidit posar-la de nou en marxa.

Aquesta proposta està adreçada a dones que tenen bloc, tant en català com en castellà, que vulguin publicar un post o entrada en la seva bitàcola que faci referència al 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

L’equip de Dones en Xarxa escollirà el millor post entre tots els enviats, i aquest serà publicat en portada de la nostra pàgina web el dilluns, 2 d’abril de 2012.

Envia’ns la teva imatge sobre el 8 de març

Com a novetat, enguany proposem també una campanya per mobilitzar a aquelles dones amants de la fotografia i/o la il·lustració que disposin d’un compte de Flickr, el servei líder en emmagatzematge d’imatges.

Què vol dir per a tu el 8 de març, Dia Internacional de les Dones? Com el representaries visualment a través d’una foto, un dibuix, un logotip o qualsevol altre manifestació gràfica?

L’equip de Dones en Xarxa escollirà la millor imatge entre totes les enviades, i aquesta serà publicada en portada de la nostra pàgina web el dilluns, 2 d’abril de 2012.

Condicions per participar

- Tant els posts com les imatges presentades han de ser originals, és a dir, creades per les participants en la campanya

- Els posts i les imatges presentades es consideraran sota llicència Creative Commons BY-SA 3.0

- Cada persona pot presentar 1 post i 1 imatge com a màxim

- El període per presentar posts i imatges finalitzarà el 29 de març de 2012

- Dones en Xarxa es reserva el dret de no acceptar a concurs posts o imatges que no s’ajustin a les característiques abans esmentades o que incloguin continguts sexistes, ofensius o inadequats de qualsevol mena

Metodologia per participar

Publica el teu post sobre el 8 de març al teu bloc o pàgina web, inclou-li l’etiqueta #8Mdex, i deixa’ns l’enllaç en el formulari de comentaris que trobaràs al final d’aquesta pàgina. No oblidis incloure el teu nom i adreça d’e-mail - no es publicarà - en els camps corresponents perquè puguem posar-nos en contacte amb tu si resultes guanyadora.

Publica la teva imatge sobre el 8 de març a la teva galeria de Flickr, inclou-li l’etiqueta #8Mdex, i deixa’ns l’enllaç en el formulari de comentaris que trobaràs al final d’aquesta pàgina. No oblidis incloure el teu nom i adreça d’e-mail - no es publicarà - en els camps corresponents perquè puguem posar-nos en contacte amb tu si resultes guanyadora.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket