dijous, 20 de maig del 2010

15 cervellonenques participen a la xerrada sobre Femitic de Dones en Xarxa

dijous, 20 de maig del 2010
El passat 11 de maig, Dones en Xarxa va organitzar, a Cervelló, la primera xerrada de promoció de la nova edició de Femitic, un concurs de vídeos digitals adreçat a dones.

La intenció de l’associació és celebrar actes d’aquest tipus a tots els municipis en què Dones en Xarxa hi és present per tal de presentar el concurs i animar a totes les dones a participar-hi.

La cita amb les cervellonenques va tenir lloc a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal i va comptar amb la presència de la Regidora de Serveis a la Persona i Participació Ciutadana, Sílvia Muñoz.

Les quinze dones que ens van acompanyar van tenir l’oportunitat, no només d’assabentar-se de en què consistia i com podien participar a Femitic, sinó també de resoldre tots els seus dubtes referents al concurs.

La xerrada va anar a càrrec de la coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría, i va estar organitzada per la dinamitzadora local del municipi, Patrícia Fernàndez, i l’encarregada del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de Cervelló, Amalia Lozano.

Recordem que Femitic és un projecte que Dones en Xarxa va impulsar el 2009 per tal de fomentar la creació de continguts digitals per part de les dones, específicament de vídeos, i que consta d’un segon premi de 2000 euros i un primer de 5000.

En el següent enllaç, podeu veure les fotos de l'acte. I aquí teniu el vídeo:


PUBLICAT A DONES DE CERVELLÓ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket