diumenge, 9 de maig del 2010

VII Beers & Blogs per a Noies

diumenge, 9 de maig del 2010
El Restaurant Danzarama de Barcelona va ser l’indret que va acollir, el passat 30 d’abril, la setena trobada de dones blogueres de Dones en Xarxa, el Beers & Blogs per a Noies.

14 dones van participar, en aquesta ocasió, en la cita de referència per a les blogueres catalanes, que Dones en Xarxa celebra, bi-mensualment, en alguna cerveseria o restaurant cèntric de Barcelona.

María Freiría, la coordinadora de Dones en Xarxa, va ser l’encarregada de dinamitzar l’acte. L’objectiu, com sempre, era posar-nos en contacte amb membres femenines de la blogosfera, explicar projectes i intercanviar experiències.

L’Anna Genís, per exemple, ens va presentar el seu blog de cuina, Llepadits. Pili Muñoz ens va parlar de la seva bitàcola Presunción de Inteligencia.

L’especialista en social media Ana Fernández Mora, que per fi va poder assistir a la nostra trobada després d’uns quants intents, ens va mostrar el seu blog, Implantació 2.0. L’advocada Blanca Padrós també ens va fer saber que comptava amb pàgina web pròpia. I Mireia Aldeguer, que venia des d’Alacant en viatge de negocis a Barcelona, tampoc va voler desaprofitar l’ocasió de conèixer dones blogueres catalanes i presentar-nos el seu projecte, Mandarina Blue Tours.

La trobada, amena i enriquidora, va concloure amb l’intercanvi d’adreces de correu electrònic de totes les presents, i la promesa de tornar-se a veure molt aviat per engegar projectes conjunts.

Aquí teniu les fotos i el vídeo del VII Beers & Blogs per a Noies.


PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket