dijous, 20 de maig del 2010

Festa de final de curs de Dones en Xarxa de Castelldefels

dijous, 20 de maig del 2010
La Sala d’Actes del Centre Municipal Frederic Mompou va ser l’escenari on es va celebrar, el passat 13 de maig, a partir de les 7 de la tarda, l’acte de lliurament de diplomes de Dones en Xarxa de Castelldefels.

Vint dones van assistir a aquesta activitat, que tradicionalment organitza l’associació Dones en Xarxa en acabar els seus cursos d’Internet gratuïts per a dones.

L’esdeveniment va començar amb la intervenció de la Regidora de Polítiques d’Igualtat de Castelldefels, Núria Milà, que va agrair a totes les presents la seva participació als tallers.

Tot seguit, va parlar la Regidora de Règim Interior, Carme Sánchez, que va encoratjar a les dones a continuar formant-se en l’àmbit de les noves tecnologies, destacant les noves oportunitats laborals que aquest mitjà ofereix.

La coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría, va continuar la xerrada amb la presentació dels resultats del projecte Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes, que porta tres anys desenvolupant-se al municipi de Castelldefels.

També va mostrar breument la web local de Dones de Castelldefels en Xarxa, un espai amb notícies, articles, entrevistes i agenda dedicades exclusivament a les dones del municipi, i en el que totes estan convidades a participar-hi.

Es van mencionar, també, dos dels projectes més destacats que l’associació està duent a terme aquest any 2010: la segona edició del vídeo-festival per a dones Femitic; i el consultori de sexualitat i relacions afectives, La Carlota et parla de Sexe.

L’alcalde de Castelldefels, el senyor Joan Sau i Pagès, va ser l’encarregat de tancar l’acte amb un discurs en el què va valorar positivament la tasca de Dones en Xarxa per incloure i visibilitzar a les dones del municipi a Internet.

Durant la seva intervenció, va destacar que “els diplomes són demostracions de l’esforç i la il·lusió de les persones que els tenen. I tant l’esforç com la il·lusió són els motors que tenim per anar endavant”.

Tot seguit, es va procedir al lliurament de diplomes a les participants en els tallers de Dones en Xarxa. L’acte va concloure amb la tradicional foto de família i l’oferiment d’un petit refrigeri per a tots i totes les assistents.

A continuació podeu veure els vídeos de l’acte:

I, en el següent enllaç, trobareu les fotografies.

Trobareu més fotos a la web de l’Ajuntament de Castelldefels i un nou vídeo a la pàgina d’El Llobregat.

PUBLICAT A DONES DE CASTELLDEFELS EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket