dilluns, 10 de maig del 2010

Acte de lliurament de diplomes de Dones en Xarxa de Castelldefels

dilluns, 10 de maig del 2010
Dones en Xarxa organitza l’acte de lliurament de diplomes a les participants en els seus tallers d’Internet el proper dijous, 13 de maig, a les 19 hores, a la Sala d’Actes del Centre Municipal Frederic Mompou de Castelldefels.

A l’acte, totalment gratuït, comptarem amb la presència de l’alcalde de Castelldefels, el senyor Joan Sau i Pagès; la Regidora de Polítiques d’Igualtat, la senyora Núria Milà; la coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría; i la presidenta de Dones en Xarxa i escriptora, Gemma Lienas.

La presentació de l’esdeveniment anirà a càrrec de la regidora Núria Milà, que explicarà el projecte Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes que la nostra associació està duent a terme a Castelldefels amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Gemma Lienas hi intervindrà també per tal de presentar-nos dos dels nous projectes de Dones en Xarxa, el vídeo-festival per a dones Femitic i el consultori de sexualitat i relacions afectives La Carlota et parla de sexe.

Per concloure aquesta part de l’acte, María Freiría exposarà les dades i l’evolució del projecte al municipi durant aquest últim curs escolar.

Tot seguit, es procedirà al lliurament de diplomes, que entregarà l’alcalde, a la vuitantena de dones de Castelldefels que han participat aquest any en algun dels tallers que organitza Dones en Xarxa.

Durant aquest curs, s’han realitzat quatre tallers d’iniciació a Internet Dona Connecta’t i cinc tallers d’introducció a la web 2.0 Activisme 2.0. Els tallers han tingut lloc, en horari de matí i de tarda, al Cibercast.

De les 81 dones que han participat en aquesta tercera edició dels nostres tallers al municipi de Castelldefels, 34 han assistit al taller Dona Connecta’t i 47 a l’Activisme 2.0.

Totes elles estan convidades a assistir a aquest acte, que clausura oficialment aquest curs 2009-10 de tallers d’Internet de Dones en Xarxa. L’acte, però, és obert a la participació de tota la ciutadania.

Si vols venir, si us plau, confirma la teva assistència a través del correu electrònic patricia@donesenxarxa.cat, o del seu esdeveniment a Facebook.

L’acte finalitzarà amb l’oferiment d’un petit refrigeri per a tots i totes les assistents.

PUBLICAT A DONES DE CASTELLDEFELS EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket