dimecres, 8 de juny del 2011

Demà es presenta la tercera edició de Femitic

dimecres, 8 de juny del 2011
Demà, 9 de juny, a partir de les 19 hores, la Cocteleria Milano de Barcelona acull la presentació de la tercera edició de Femitic, el festival de vídeos i fotos realitzats per dones que organitza l’associació Dones en Xarxa.

Durant l’acte, comptarem amb la presència de la presidenta de Dones en Xarxa, Lourdes Muñoz, i de la vocal responsable de Femitic, Virgínia Esteve.

La presentació, que anirà precedida d’una roda de premsa, començarà puntualment amb una breu introducció sobre la història del concurs, seguida d’una valoració de l’edició anterior. A continuació, es procedirà a explicar amb detall totes les novetats d’enguany.

Hi haurà, per suposat, un torn de preguntes on les assistents podran resoldre tot tipus de dubtes en relació al funcionament del festival. I, just després de la cloenda de l’acte, seran convidades per Dones en Xarxa a tastar, gratuïtament, el còctel Femitic, un combinat (amb o sense alcohol) dissenyat específicament per a aquesta ocasió.

Amés, habilitarem un espai on es podran visionar alguns dels vídeos presentats en edicions anteriors, entre ells els guanyadors de 2009 (Dones) i 2010 (Connectades), i també estrenarem, en primícia, el vídeo promocional d’aquest 2011.

Per tot això, us animem a què vingueu a compartir amb nosaltres aquesta cita tant important. Però, si no podeu, us informem que retransmetrem l’acte, en directe, a través de Twitter (busqueu la hashtag #Femitic). I, divendres, no us perdeu l’article, les fotos i el vídeo de la presentació que publicarem al bloc de Femitic i a la pàgina web de Dones en Xarxa.

- DATA I HORA DE L’ACTE: Dijous, 9 de juny de 2011, a les 19 hores

- LLOC DE L’ACTE: Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35, 08007, Barcelona)

- ACCÉS: Metro L1 (Catalunya), L2 (Passeig de Gràcia), L3 (Catalunya) o L4 (Passeig de Gràcia)

PUBLICAT A FEMITIC

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket