dimecres, 22 de juny del 2011

Una Samsung Galaxy Tab pot ser teva!

dimecres, 22 de juny del 2011
Tal i com us vam informar fa cinc dies, l’associació Dones en Xarxa vol incentivar la participació a Femitic durant el primer mes de desenvolupament del concurs amb el sorteig d’una tableta digital.

Avui us oferim més detalls sobre la tablet que les dones que enviïn els seus vídeos i/o fotos abans de l’1 de juliol, data en què es realitzarà el sorteig, podran optar a guanyar.

Es tracta de la Samsung Galaxy Tab, un dispositiu mòbil amb connexió wi-fi i una pantalla tàctil de 7 pulgades d’alta qualitat, que funciona amb la plataforma Android (Froyo 2.2), a través de la qual es pot accedir a milers d’aplicacions mitjançant l’Android Market.

Permet navegar per la xarxa; accedir a Facebook, Twitter, YouTube o Google Maps, entre altres; escriure missatges de correu electrònic amb facilitat a través del seu teclat QWERTY virtual; veure vídeos i fotos; escoltar música; etc.

Compta amb un potent processador ARM Cortex A8 (1 GHz), i una memòria interna de 16GB ampliable, mitjançant targeta MicroSD, fins els 32GB. Amés, disposa de dues càmeres, una en la part frontal i una altra en la part de darrera, de 3.15 i 1.3 Mpix respectivament, amb les quals es poden capturar imatges i vídeos.

Què més es pot demanar? Ja ho saps, consulta les bases, concursa a Femitic (data límit per entrar en el sorteig: el 30 de juny, a les 12 de la nit), i opta a emportar-te aquest fantàstic premi!

PUBLICAT A FEMITIC

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket