dijous, 23 de juny del 2011

Elena Gómez del Pozuelo, presidenta d’Adigital, convidada de luxe del VI Còctels & Blocs

dijous, 23 de juny del 2011
Després de comptar, en edicions anteriors, amb expertes com l’antropòloga Trina Milán, la periodista Carme Freixa, l’activista Simona Levi, la networker Rosaura Alastruey o la jove emprenedora Laia Pajuelo, Dones en Xarxa ha convidat al proper Còctels & Blocs, l’últim abans de les vacances d’estiu, a Elena Gómez del Pozuelo.

Gómez del Pozuelo és un perfecte exemple d’emprenedora TIC, ja que tots els seus projectes estan enfocats a fer negoci a la xarxa. Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid, és l’actual presidenta de l’Associació Espanyola d’Economia Digital (Adigital).

Anteriorment, havia fundat i presidit els portals directivosplus.com i secretariaplus.com, i també havia estat directora de l’Associació Espanyola de Comerç Electrònic (AECE) i de l’Associació Espanyola de Màrqueting Directe (AEMD).

En l’actualitat, és membre del Comité Executiu i de la Junta Directiva de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) i consellera a Meta4. També és la fundadora de dues webs de venda de productes de regal, Encesta y La Cigüeña del Bebé.

Col·labora habitualment a dues pàgines adreçades a dones emprenedores, Dirigir en Femenino i Mujeres Consejeras. I és accionista de tres start-ups relacionats amb l’empresa 2.0: Inesdi, Íncipy i la xarxa social professional per a dones Womenalia.

Com no podia ser d’altra manera, Gómez del Pozuelo té una remarcable presència a la xarxa. La pots trobar a Twitter, LinkedIn i Facebook.

Si vols escoltar a l’Elena parlar sobre totes aquestes experiències i molt més, apunta’t aquesta cita en la teva agenda: dijous, 14 de juliol, a partir de les 19 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35) de Barcelona.

Com sempre, les begudes aniran a càrrec de cadascuna de les participants i Dones en Xarxa procurarà el pica-pica.

Per confirmar la teva assistència, envia un e-mail a donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte VI Còctels & Blocs, o respon a través de l’esdeveniment que hem creat a Facebook.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket