dilluns, 3 d’octubre del 2011

Femitic: comença la fase de votacions populars

dilluns, 3 d’octubre del 2011
El passat divendres, 30 de setembre, a les 12 de la nit, va finalitzar la primera fase del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic: la d’enviament de vídeos i fotos.

Durant aquesta fase s’assoleix un dels objectius principals del concurs Femitic: el de fomentar la creació de continguts digitals per part de les dones.

Avui, 3 d’octubre, comença la segona fase del festival: les votacions populars. Recordeu que, com en edicions anteriors, sereu vosaltres, els i les internautes, qui decidireu els 10 millors vídeos i fotos de cada categoria a través dels vostres vots.

Enguany, han participat 73 dones amb 103 obres presentades: 54 fotografies a la categoria Dones i TICs, 25 fotografies a la categoria Dones i Àmbit Laboral, 13 vídeos a la categoria Dones i TICs, i 11 vídeos a la categoria Dones i Àmbit Laboral.

Us recordem el funcionament del sistema de votacions, tal i com el vam explicar a les bases del concurs:

Per tal de poder votar, l’usuari o usuària haurà de registrar-se a la pàgina web de Femitic, proporcionant una adreça de correu electrònic que haurà de ser confirmada. Un cop produïda la confirmació, rebrà una contrasenya amb la qual podrà accedir a la intranet de Femitic per votar els vídeos/fotos desitjats.

Només es permetrà un vot per vídeo/foto per dia, és a dir, que en un mateix dia un usuari o usuària podrà votar diferents vídeos/fotos però mai el mateix vídeo/foto més d’una vegada.

Femitic portarà un control exhaustiu del registre de votacions del concurs, que tindrà en compte el nom d’usuari/ària, la IP de la seva connexió a Internet, el vídeo/foto votat i la data en què s’ha produït la votació. Si, mitjançant aquest sistema de control, l’organització detecta conductes fraudulentes, es procedirà a l’eliminació dels vots irregulars i es prohibirà l’accés als usuaris/àries infractors/ores.

Per tal d’assolir el segon objectiu prioritari de Femitic, el de visibilitzar els continguts creats per dones a Internet, animem a les concursants a que promocionin els seus treballs a través de la xarxa per tal d’aconseguir el major nombre de vots possibles. Com? Aquí teniu algunes idees:

- Enviant l’enllaç al vostre vídeo o foto per correu electrònic a la vostra llista de contactes.

- Publicant l’enllaç al vostre vídeo o foto als perfils de les vostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Tuenti, etc.).

- Publicant l’enllaç al vostre vídeo o foto en un post del vostre bloc.

- Creant una pàgina, grup o causa de Facebook per tal de difondre el vostre vídeo o foto.

La fase de votacions populars de Femitic conclourà el proper 31 d’octubre a les 12 de la nit.

Un cop seleccionats els 10 vídeos i les 10 fotografies més votades pels i les internautes en les diferents categories, que esdevindran els "finalistes" del concurs, es reunirà el Jurat, que procedirà a la valoració de les obres i decidirà, finalment, quines seran les guanyadores en cada categoria.

Molta sort!

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket