dilluns, 17 d’octubre del 2011

L’1 de desembre es lliuraran els premis del Femitic 2011

dilluns, 17 d’octubre del 2011
La tercera edició del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic encara es troba en plena fase de votacions populars que, recordem, conclourà el proper 31 d’octubre i, durant la qual, els i les internautes escullen els 10 vídeos i fotos finalistes
del concurs en cadascuna de les categories.

Ara mateix, Entre TICs lidera la categoria de vídeos TIC, Carmí digital la categoria de fotos TIC, Dia a Dia la categoria de vídeos d’àmbit laboral, i El treball de la dona a la ciència la categoria de fotos d’àmbit laboral. Però les votacions encara estan molt obertes, com podeu comprovar visitant el nostre rànquing.

Per a totes les participants del festival i, també altres persones que estiguin interessades, informem de què la cerimònia de lliurament de premis del Femitic 2011 tindrà lloc el proper dijous, 1 de desembre, a les 19 hores, a l’Auditori Teresa Pàmies del Centre Cívic Urgell (c/Comte d’Urgell, núm. 145, 08036, Barcelona).

Ja podeu reservar aquest dia a la vostra agenda si voleu assistir a una cerimònia que segur serà tant emocionant o més que les de les edicions anteriors del festival.

Per confirmar la vostra assistència, envieu un e-mail a femitic@donesenxarxa.cat. Us hi esperem!

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket