dimecres, 26 d’octubre del 2011

Només 6 dies pel final del termini de votacions de Femitic

dimecres, 26 d’octubre del 2011
El passat 3 d’octubre es va donar el tret de sortida al termini de votacions populars de la tercera edició del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic.

Actualment ens trobem en la fase final d’aquest període, on els i les internautes escullen els 10 vídeos i fotos finalistes en cada categoria - Dones i TICs, i Dones i Àmbit Laboral - a través dels seus vots.

En la categoria de vídeo TIC, #admirables, Entre TIC’s i Les Noves Tecnologies lideren el rànquing amb 411, 376 i 215 vots respectivament. En la de vídeo d’àmbit laboral, trobem a La Fórmula Paral·lela en primera posició amb 348 vots, seguida de Dia a Dia (212 vots) i Des-titulats (38 vots).

En la categoria de foto TIC, Generacions Tecnològiques, Plena de Vida i Connectes? es troben al capdavant del rànquing amb 398, 364 i 363 vots respectivament. I en la de foto d’àmbit laboral, Altraveu ocupa la primera posició amb 367 vots, seguida de El treball de la dona a la ciència (355 vots) i El que hem d’aguantar! (347 vots).

Si no trobes el teu vídeo/foto preferit entre els 10 primers classificats, encara ets a temps de votar per aconseguir que arribi a aquestes posicions i sigui valorat pel jurat de cara a la decisió final. Recorda que el termini de votacions finalitzarà el proper 31 d’octubre, a les 12 de la nit.

PUBLICAT A FEMITIC

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket