dimecres, 23 de novembre del 2011

La gala de Femitic serà retransmesa en directe per streaming

dimecres, 23 de novembre del 2011
La gala de lliurament de premis del Femitic 2011, que tindrà lloc el proper 1 de desembre, a partir de les 19 hores, serà retransmesa en directe per Internet via streaming gràcies a la col·laboració de l’empresa Minimedia.

Minimedia és una productora audiovisual enfocada a les retransmissions en directe mitjançant l’ús de les noves tecnologies, específicament Internet. Les seves impulsores són la Mar Bassols i la Núria París. A la pàgina web de Dones en Xarxa trobareu una interessant entrevista amb elles on ens parlen en profunditat sobre el seu projecte.

L’streaming de la gala es podrà visualitzar des de la pàgina web de Femitic i també des de la pàgina de Facebook del concurs. Amés, l’organització de Femitic farà ús del perfil de Twitter de Dones en Xarxa per informar puntualment de tot el que esdevengui durant la gala.

Animem a totes les persones que no puguin assistir a l’acte presencialment a que el segueixin mitjançant el vídeo en streaming. Així mateix, no dubteu en publicar els vostres comentaris sobre el desenvolupament de la gala a la mencionada pàgina de Facebook o a través de Twitter amb la hashtag #Femitic.

PUBLICAT A FEMITIC

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket