dimecres, 30 de novembre del 2011

Sant Adrià va dir prou a la violència masclista

dimecres, 30 de novembre del 2011
El passat divendres, 25 de novembre, es va commemorar, un any més, el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. I, com no podia ser d’altra manera, els i les ciutadanes de Sant Adrià, amb l’Ajuntament al capdavant i diverses entitats del municipi, es van sumar a la celebració d’aquesta cita.

Durant tot el mes de novembre, Sant Adrià ha oferit un complet programa d’activitats i actes de sensibilització i reivindicació contra la violència masclista. El dia 25, va ser el torn de la lectura del manifest unitari contra la violència envers les dones a la Plaça de la Vila.

L’acte va ser presentat per la Regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Adrià, Irene Aldabert, i la lectura va anar a càrrec d’una representant del Consell de les Dones del municipi. En acabar, es van deixar anar uns globus de color rosa en record de totes les víctimes d’aquesta xacra social.

A la Plaça de la Vila, també es van instal·lar diversos estands. El del CIOD (Centre d’Informació i Orientació a la Dona) comptava amb diversos fulletons informatius i punts de llibre realitzats per infants durant una gimcana que havia tingut lloc amb anterioritat.

Amés es va construir una pancarta, amb les paraules No + violència masclista, a partir d’articles de premsa, fotografies i dibuixos relacionats amb la violència de gènere en forma de collage. El llaç lila representatiu d’aquest dia penjava també de la façana de l’Ajuntament.

Podeu veure totes les fotografies de l’acte a la Galeria de Flickr de Dones en Xarxa.

PUBLICAT A DONES DE SANT ADRIÀ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket