dimecres, 16 de novembre del 2011

S’apropa la gala de lliurament de premis de Femitic 2011

dimecres, 16 de novembre del 2011
L’Auditori Teresa Pàmies acollirà, el proper dijous, 1 de desembre, a partir de les 19 hores, la gala de lliurament de premis del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic.

Durant l’acte, es desvetllaran els noms de les guanyadores, entre les 40 finalistes, en cadascuna de les quatre categories de l’edició d’enguany del concurs: fotografia de temàtica TIC (1.000€), fotografia de temàtica laboral (1.000€), vídeo de temàtica TIC (3.000€), i vídeo de temàtica laboral (3.000€).

També es lliuraran les dues tabletes digitals Samsung Galaxy que Femitic va sortejar entre les participants del festival durant els mesos de juny i juliol, i que van recaure en Marta Palacios i Beatriz Fernández.

La presentació de la gala anirà a càrrec de la presidenta de Dones en Xarxa i membre del jurat de Femitic, Lourdes Muñoz, que donarà la benvinguda a concursants, assistents i personalitats, i explicarà breument els objectius principals del festival.

Per fer el lliurament dels premis, Femitic comptarà amb la presència de Mireia Solsona, diputada adjunta d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Montserrat Gatell, actual presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), i Núria Parlon, alcaldessa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

També participaran en l’acte 3 dels membres del jurat d’enguany, que provenen de diferents àmbits de la política, la comunicació, la cultura, l’art contemporani i les TICs: Marta Amat, Karol Bergeret, Roger Casas, Carme Freixa, Antoni Gutiérrez-Rubí, Laia Pajuelo, Joan Planas i Saray Pavón.

Després de la gala, es servirà un petit refrigeri, cortesia de l’organització de Femitic, durant el qual tindrem l’oportunitat de saludar a les guanyadores del festival i a tots i totes les assistents.

Si voleu venir a compartir amb nosaltres aquesta cita clau per a l’entitat organitzadora del concurs, Dones en Xarxa, no dubteu en enviar-nos un e-mail a femitic@donesenxarxa.cat per confirmar la vostra assistència.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket