dimecres, 26 d’octubre del 2011

Només 6 dies pel final del termini de votacions de Femitic

dimecres, 26 d’octubre del 2011 0
El passat 3 d’octubre es va donar el tret de sortida al termini de votacions populars de la tercera edició del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic.

Actualment ens trobem en la fase final d’aquest període, on els i les internautes escullen els 10 vídeos i fotos finalistes en cada categoria - Dones i TICs, i Dones i Àmbit Laboral - a través dels seus vots.

En la categoria de vídeo TIC, #admirables, Entre TIC’s i Les Noves Tecnologies lideren el rànquing amb 411, 376 i 215 vots respectivament. En la de vídeo d’àmbit laboral, trobem a La Fórmula Paral·lela en primera posició amb 348 vots, seguida de Dia a Dia (212 vots) i Des-titulats (38 vots).

En la categoria de foto TIC, Generacions Tecnològiques, Plena de Vida i Connectes? es troben al capdavant del rànquing amb 398, 364 i 363 vots respectivament. I en la de foto d’àmbit laboral, Altraveu ocupa la primera posició amb 367 vots, seguida de El treball de la dona a la ciència (355 vots) i El que hem d’aguantar! (347 vots).

Si no trobes el teu vídeo/foto preferit entre els 10 primers classificats, encara ets a temps de votar per aconseguir que arribi a aquestes posicions i sigui valorat pel jurat de cara a la decisió final. Recorda que el termini de votacions finalitzarà el proper 31 d’octubre, a les 12 de la nit.

PUBLICAT A FEMITIC

divendres, 21 d’octubre del 2011

Saray Pavón presentará su libro de poesía durante el IX Còctels & Blocs

divendres, 21 d’octubre del 2011 0
Dones en Xarxa cambia ligeramente el formato habitual de los Còctels & Blocs para acoger a una invitada muy especial: Saray Pavón. En esta ocasión, en vez de una charla genérica, Saray nos hablará concretamente de su nuevo libro de poesía, Esferas.

Esferas es un poemario erótico dividido en tres partes: Circunsexo, sobre el auto-placer; Libidotenia, dónde el ritmo se acompasa a otro cuerpo; y Desnudez, en el que la poeta se posiciona como una observadora. El libro viene acompañado de ilustraciones y fotografías y, el punto TIC, lo aportan 4 códigos QR.

Además de hablarnos de Esferas y quizá deleitarnos con alguno de los poemas que contiene, Pavón explicará su experiencia en la creación de audiovisuales - es una conocida video-blogger - y en el mundo artístico en general (pintura, escultura, ilustración, fotografía y escritura).

Nacida en Sevilla en 1984, Saray es la actual presidenta de Di-Fusión-a2. Además de Esferas, ha publicado también el poemario Grisicitudes, y ha participado en antologías y revistas. Entre sus premios, se encuentra el I Premio Internacional de Videopoesía Cosmopoética, de 2010.

Su relación con Dones en Xarxa se remonta a la primera edición del festival de vídeos Femitic, en la que formó parte del jurado experto. Repitió en la segunda edición y también en la actual, y ha colaborado en la difusión del concurso desde su canal de YouTube.

Si queréis venir a escucharla, apuntad esta cita en vuestra agenda: jueves, 10 de noviembre, a partir de las 19 horas, en la Coctelería Milano (Ronda Universitat, núm. 35) de Barcelona.

Como siempre, las bebidas correrán a cargo de cada una de las participantes y Dones en Xarxa procurará el pica-pica. Para confirmar vuestra asistencia, enviad un e-mail a donesenxarxa@donesenxarxa.cat con asunto IX Còctels & Blocs, o responded a través del evento que hemos creado en Facebook.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

dilluns, 17 d’octubre del 2011

L’1 de desembre es lliuraran els premis del Femitic 2011

dilluns, 17 d’octubre del 2011 0
La tercera edició del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic encara es troba en plena fase de votacions populars que, recordem, conclourà el proper 31 d’octubre i, durant la qual, els i les internautes escullen els 10 vídeos i fotos finalistes
del concurs en cadascuna de les categories.

Ara mateix, Entre TICs lidera la categoria de vídeos TIC, Carmí digital la categoria de fotos TIC, Dia a Dia la categoria de vídeos d’àmbit laboral, i El treball de la dona a la ciència la categoria de fotos d’àmbit laboral. Però les votacions encara estan molt obertes, com podeu comprovar visitant el nostre rànquing.

Per a totes les participants del festival i, també altres persones que estiguin interessades, informem de què la cerimònia de lliurament de premis del Femitic 2011 tindrà lloc el proper dijous, 1 de desembre, a les 19 hores, a l’Auditori Teresa Pàmies del Centre Cívic Urgell (c/Comte d’Urgell, núm. 145, 08036, Barcelona).

Ja podeu reservar aquest dia a la vostra agenda si voleu assistir a una cerimònia que segur serà tant emocionant o més que les de les edicions anteriors del festival.

Per confirmar la vostra assistència, envieu un e-mail a femitic@donesenxarxa.cat. Us hi esperem!

PUBLICAT A DONES EN XARXA

dimarts, 4 d’octubre del 2011

Femitic posa a disposició de les concursants banners per promocionar els seus vídeos i fotos

dimarts, 4 d’octubre del 2011 0
Tal i com vam anunciar en un post anterior, ahir va començar la segona fase de l’edició 2011 del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic: les votacions populars.

Aquesta fase respon a un dels objectius prioritaris del concurs: visibilitzar els continguts creats per dones a Internet.

Per aquest motiu, animem a les concursants a que promocionin els seus treballs a través de la xarxa per tal d’aconseguir el major nombre de vots possibles. Ja us vam avançar algunes idees:

- Envia l’enllaç del vídeo o foto per correu electrònic a la teva llista de contactes.

- Publica l’enllaç del vídeo o foto als perfils de les teves xarxes socials (Facebook, Twitter, Tuenti, etc.).

- Publica el vídeo o foto en un post del teu bloc.

- Crea una pàgina, grup o causa de Facebook per tal de difondre el vídeo o foto.

Avui us proposem, també, que utilitzeu els banners que l’organització de Femitic posa a la vostra disposició. Estan en els dos idiomes oficials del concurs, el català i el castellà, i en tres mides diferents (130, 200 i 300 píxels) per facilitar la seva adaptació a tot tipus de mitjans digitals.

Els podeu trobar a l’àlbum de Femitic 2011 que s’emmarca dins la galeria de Flickr de Dones en Xarxa. Des d’allà, podeu descarregar els banners al vostre PC i utilitzar-los de la manera que creieu oportuna.

El període de votacions populars de Femitic finalitzarà el proper 31 d’octubre.

PUBLICAT A FEMITIC

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Femitic: comença la fase de votacions populars

dilluns, 3 d’octubre del 2011 0
El passat divendres, 30 de setembre, a les 12 de la nit, va finalitzar la primera fase del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic: la d’enviament de vídeos i fotos.

Durant aquesta fase s’assoleix un dels objectius principals del concurs Femitic: el de fomentar la creació de continguts digitals per part de les dones.

Avui, 3 d’octubre, comença la segona fase del festival: les votacions populars. Recordeu que, com en edicions anteriors, sereu vosaltres, els i les internautes, qui decidireu els 10 millors vídeos i fotos de cada categoria a través dels vostres vots.

Enguany, han participat 73 dones amb 103 obres presentades: 54 fotografies a la categoria Dones i TICs, 25 fotografies a la categoria Dones i Àmbit Laboral, 13 vídeos a la categoria Dones i TICs, i 11 vídeos a la categoria Dones i Àmbit Laboral.

Us recordem el funcionament del sistema de votacions, tal i com el vam explicar a les bases del concurs:

Per tal de poder votar, l’usuari o usuària haurà de registrar-se a la pàgina web de Femitic, proporcionant una adreça de correu electrònic que haurà de ser confirmada. Un cop produïda la confirmació, rebrà una contrasenya amb la qual podrà accedir a la intranet de Femitic per votar els vídeos/fotos desitjats.

Només es permetrà un vot per vídeo/foto per dia, és a dir, que en un mateix dia un usuari o usuària podrà votar diferents vídeos/fotos però mai el mateix vídeo/foto més d’una vegada.

Femitic portarà un control exhaustiu del registre de votacions del concurs, que tindrà en compte el nom d’usuari/ària, la IP de la seva connexió a Internet, el vídeo/foto votat i la data en què s’ha produït la votació. Si, mitjançant aquest sistema de control, l’organització detecta conductes fraudulentes, es procedirà a l’eliminació dels vots irregulars i es prohibirà l’accés als usuaris/àries infractors/ores.

Per tal d’assolir el segon objectiu prioritari de Femitic, el de visibilitzar els continguts creats per dones a Internet, animem a les concursants a que promocionin els seus treballs a través de la xarxa per tal d’aconseguir el major nombre de vots possibles. Com? Aquí teniu algunes idees:

- Enviant l’enllaç al vostre vídeo o foto per correu electrònic a la vostra llista de contactes.

- Publicant l’enllaç al vostre vídeo o foto als perfils de les vostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Tuenti, etc.).

- Publicant l’enllaç al vostre vídeo o foto en un post del vostre bloc.

- Creant una pàgina, grup o causa de Facebook per tal de difondre el vostre vídeo o foto.

La fase de votacions populars de Femitic conclourà el proper 31 d’octubre a les 12 de la nit.

Un cop seleccionats els 10 vídeos i les 10 fotografies més votades pels i les internautes en les diferents categories, que esdevindran els "finalistes" del concurs, es reunirà el Jurat, que procedirà a la valoració de les obres i decidirà, finalment, quines seran les guanyadores en cada categoria.

Molta sort!

PUBLICAT A DONES EN XARXA

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket