dimecres, 28 d’abril del 2010

Dones en Xarxa organitza noves activitats per a les cervellonenques

dimecres, 28 d’abril del 2010
Dones en Xarxa torna a Cervelló per oferir a les dones del municipi dues noves activitats gratuïtes.

La primera tindrà lloc el proper dimarts, 11 de maig, a les 17:30 hores, a la Sala Polivalent de la Biblioteca. Es tracta de la xerrada Què és Femitic i com puc participar-hi?, que anirà a càrrec de la coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría.

S’explicaran els objectius i les bases de Femitic, un concurs de vídeos digitals per a dones que, enguany, celebrarà la seva segona edició. En el marc d’aquesta reunió informativa, també es projectarà el treball que va guanyar la primera edició d’aquest vídeo-festival.

Per tal de facilitar a les dones cervellonenques la participació en el concurs, dotat de premis molt interessants, Dones en Xarxa realitzarà, el proper dimecres, 26 de maig, de 17:30 a 20:30 hores, a l’Aula d’Informàtica del S.E.S. Cervelló, la seva segona activitat.

Aquesta consisteix en un Taller d’Edició de Vídeo amb Movie Maker, el software per a la vídeo-edició que inclouen tots els sistemes operatius Windows.

Durant aquest curs intensiu pràctic, la tallerista Patrícia Fernàndez explicarà el funcionament del programa i totes les assistents crearan un petit vídeo que els servirà d’exemple de cara a la realització del treball que presentaran a concurs.

La xerrada és oberta a totes les dones que vulguin assistir-hi, però per participar al taller caldrà fer una inscripció prèvia, donat que les places són limitades. Les inscripcions s’obriran el mateix dia de la xerrada (11 de maig) i es tancaran un cop s’hagin exhaurit les places.

Per participar al taller, amés, s’han de tenir coneixements en l’ús d’un ordinador i en la navegació per Internet, i disposar de correu electrònic.

PUBLICAT A DONES DE CERVELLÓ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket