dimecres, 21 d’abril del 2010

Nous materials: "Menos cuentos chinos y más cuentos no sexistas"

dimecres, 21 d’abril del 2010
Dones en Xarxa continua promovent la campanya "Menos cuentos chinos y más cuentos no sexistas" a favor d’educar en la igualtat i contra l’assetjament a les polítiques de gènere.

Per tal de fer-nos notar a la xarxa, encara amb més força, hem preparat un seguit de materials gràfics i audiovisuals que posem a la vostra disposició per tal de què ens ajudeu a difondre aquesta campanya.

D’una banda, us proposem unes imatges prou contundents que podeu utilitzar lliurament en els vostres blogs. Per accedir a elles, feu click sobre les mateixes, i anireu a parar a la galeria de Dones en Xarxa a Flickr, des de la qual podeu insertar directament a les vostres bitàcoles les imatges per mitjà de la seva URL o del codi d’incrustació (els trobareu un cop feu click sobre la icona en forma de lupa que està al menú de dalt de la foto).

També al Flickr de Dones en Xarxa trobareu el banner que hem dissenyat i que recull, breument, algunes afirmacions, correctes i errònies, sobre l’objectiu de la campanya "Educando en Igualdad". Al igual que amb les imatges, el podeu utilitzar als vostres blogs. Per insertar-lo, només heu de copiar el següent codi i pegar-lo al gadget HTML/Javascript de les vostres bitàcoles.

Per últim, també tenim dos vídeos promocionals: el primer amb veu i el segon només amb música. Els trobareu al Canal de YouTube de Dones en Xarxa, i els podeu incloure en els vostres blogs a través del codi d’incrustació, o a les vostres xarxes socials a través de la seva URL (per trobar-les feu click al botó Insertar de sota del vídeo).

- Vídeo amb veu:

URL: http://www.youtube.com/watch?v=jzZYhojcl_I

- Vídeo amb música:

URL: http://www.youtube.com/watch?v=WfsaDoACgXs

Per acabar, us recordem que també podeu unir-vos a la causa que hem creat a Facebook, enviar missatges a les vostres xarxes socials amb l’etiqueta #cuentos, i votar l’article de la campanya a La Tafanera, Fresqui i Menéame.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket