dimarts, 6 d’abril del 2010

Participa a ARTísTICa 2010

dimarts, 6 d’abril del 2010
ARTísTICa és un projecte que l’associació Dones en Xarxa va impulsar l’any 2009 i que pretén donar a conèixer el treball artístic (en totes les seves vessants) de les dones de Catalunya per tal de visibilitzar i promocionar el seu potencial creatiu a través de la xarxa.

Per aquest motiu, Dones en Xarxa ha creat una plataforma virtual en forma de pàgina web, un grup a la xarxa social Facebook i un perfil al servei de microblogging Twitter, on totes les dones artistes estan convidades a participar i mostrar la seva creativitat.

A més, amb la intenció d’establir un punt de trobada i intercanvi d’experiències entre elles, Dones en Xarxa s’ha compromès a organitzar una exposició, de caràcter presencial, un cop l’any, en algun dels municipis en els que l’associació hi és present.

El maig de 2009, Cervelló va ser el municipi escollit per a la mostra inaugural d’ARTísTICa. Amb el suport de l’Ajuntament i la coordinació d’una de les artistes més actives de la zona, Trini Solé, es va aconseguir reunir una cinquantena d’obres de més de vint dones artistes diferents.

Aquest any, l’exhibició tindrà lloc a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural Aigüestosses (Avd. de la Constitució, núm. 24) de Sant Andreu de la Barca, entre el 23 d’abril (Dia de Sant Jordi) i el 30. La inauguració tindrà lloc a les 19:30 hores. Una altra destacada dona creadora, Soledad Nicolau, és en aquesta ocasió l’encarregada d’ajudar-nos a coordinar i dinamitzar la mostra.

Totes les dones artistes, principiants o experimentades, aficionades o professionals, que vulguin exposar, de manera desinteressada, les seves obres (pintura, escultura, dibuix, fotografia....) seran ben rebudes.

La sala té capacitat per penjar 40 obres i, amés, disposarem de vitrines per mostrar escultures, joieria i altres treballs més petits. En principi, es podran presentar entre 1 i 3 obres per persona. La mida màxima de les obres serà de 60x70 cm.

Cada obra hauria d’anar acompanyada d’una nota on s’especifiqui:

- El nom de l’obra

- La data de l’obra

- El nom i cognom de l’autora de l’obra

- El municipi de l’autora de l’obra

- I un petit comentari de l’autora sobre la seva obra

Podreu deixar les vostres obres, perquè nosaltres les passem a recollir i emportar cap a Sant Andreu, en els següents indrets de cada municipi (a mesura que rebem noves confirmacions, aquest llistat s’actualitzarà):

CASTELLDEFELS

- Data: 20 d’abril de 2010

- Horari: de 9 a 13 hores

- Lloc: Centre Frederic Mompou (a l’atenció de Polítiques d’Igualtat)

CERVELLÓ

- Lloc: CIRD (Pl. del Mestre, 5, B)

- Data i horari 1): 19 d’abril de 2010, de 17 a 19 hores

- Data i horari 2): 20 d’abril de 2010, de 10 a 13 hores

CORNELLÀ

- Data: 20 d’abril de 2010

- Horari: de 9 a 13 hores i de 15:30 a 18:30 hores

- Lloc: CIRD (c/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18)

VILADECANS

- Data: 20 d’abril de 2010

- Horari: de 10 a 13 hores

- Lloc: Torre del Baró (Plaça de l’Ajuntament, s/n)

Les podreu passar a recollir a Sant Andreu, un cop acabi la mostra, el 3 de maig, entre les 16 i les 20:30 hores.

Per a més informació i/o per confirmar la vostra participació, us podeu posar en contacte amb Sole Nicolau (solenicolau@yahoo.es) o amb la representant de Dones en Xarxa, Patrícia Fernàndez (patricia@donesenxarxa.cat). També us podeu inscriure a través del formulari online que trobareu aquí.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket