dilluns, 2 de maig del 2011

Laia Pajuelo ens parlarà de la seva experiència com a jove emprenedora al V Còctels & Blocs

dilluns, 2 de maig del 2011
Després de comptar, en edicions anteriors, amb expertes com l’antropòloga Trina Milán, la periodista Carme Freixa, l’activista Simona Levi o, més recentment, la networker Rosaura Alastruey, Dones en Xarxa ha convidat, pel proper Còctels & Blocs, a una jove emprenedora a la qual vam conèixer, precisament, durant una de les nostres trobades, la Laia Pajuelo.

Pajuelo, de 29 anys, va estudiar Educació Social a la Universitat de Barcelona i destaca, no només per la seva emprenedoria, sinó també pel seu activisme social. És la fundadora de La Dolce Venus, la primera empresa de venda de productes eròtics amb perspectiva de gènere que, amés, dóna part dels seus beneficis a un projecte contra la mutilació genital femenina.

També es l’actual presidenta de Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS), una associació sense ànim de lucre formada a l’Hospitalet l’any 1994, que treballa amb i per a les persones per tal de construir una societat millor mitjançant accions i projectes socioeducatius com a eina de transformació social.

Una de les iniciatives impulsades per l’entitat és el festival de curtmetratges de temàtica urbana MetropoL’His. Durant el seu recent acte de lliurament de premis, la gerent de Dones en Xarxa i responsable del festival de vídeos realitzats per dones Femitic, Carme Sánchez, va ser convidada per entregar un dels guardons del certamen, i va poder comprovar personalment la qualitat dels treballs presentats i la fantàstica tasca organitzadora de Pajuelo i el seu equip.

Usuària convençuda de les TIC, Pajuelo compta amb un bloc personal, Mulier Sapiens, però també utilitza Internet i les xarxes socials per a difondre i promocionar el seu negoci i la seva associació. Així doncs, podeu trobar a La Dolce Venus a Facebook; i al JIS, a Facebook i a Twitter. Com a anècdota destacar que, ja al 2004, Pajuelo fou la guanyadora d’un concurs de poesia "mòbil" en format d’SMS, demostrant no només la seva creativitat sinó també la seva temprana adopció de les noves tecnologies.

Si vols escoltar a la Laia parlar sobre tot això i molt més, apunta’t aquesta cita en la teva agenda: dijous, 12 de maig, a partir de les 19 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35) de Barcelona.

Com sempre, les begudes aniran a càrrec de cadascuna de les participants i Dones en Xarxa procurarà el pica-pica.

Per confirmar la teva assistència, envia un e-mail a donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte V Còctels & Blocs, o respon a través de l’esdeveniment que hem creat a Facebook.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket