dilluns, 4 de juliol del 2011

Marta Palacios, guanyadora de la tableta digital sortejada per Femitic

dilluns, 4 de juliol del 2011
La tercera edició de Femitic, el festival de vídeos i fotos realitzats per dones que organitza anualment Dones en Xarxa, ja ha començat a repartir premis.

Tal i com vam anunciar, els vídeos i fotografies enviades a concurs durant el primer mes de desenvolupament del mateix han optat a participar en el sorteig d’una fantàstica tableta digital, concretament una Samsung Galaxy Tab.

El 30 de juny, a les 12 de la nit, finalitzava el termini per optar a emportar-se aquest gran premi, i el passat 1 de juliol, l’organització de Femitic va realitzar el sorteig entre les nou fotografies enviades a concurs, tant en la categoria TICs com en la d’àmbit laboral, que eren:

- Al meu programa de ràdio, el meu fill realitza les fotos d’Orietta Valladolid

- Esbarjo amb wifi de Marta Palacios

- Igualtat en les TIC d’Helena Sánchez

- Jugant amb les TIC de Núria Castro

- La connexió allà on vagis de Liliane Dore

- La Revolució serà conciliant la vida laboral i familiar o no serà! d’Helena Sánchez

- Sóc dona "ticada" de Mª Dolors Roig

- Quin parell de Mª Dolors Roig

- Trepitjant fort en les TIC de Maria Sanz

Marta Palacios, de Reus, amb la seva foto Esbarjo amb wifi, ha estat la guanyadora del sorteig. Felicitats, Marta! I moltes gràcies a l’Orietta, l’Helena, la Núria, la Liliane, la Mª Dolors i la Maria per participar!

Evidentment, el festival Femitic continua i encara queden molts premis per repartir. Recordeu que podeu enviar els vostres vídeos i/o fotos fins el 30 de setembre. Hi ha 8.000 euros en joc! Participa!

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket