dimecres, 17 de març del 2010

14 dones ens acompanyen al I Sopar de Dones en Xarxa de Cervelló

dimecres, 17 de març del 2010
Ahir, 15 de març, a partir de les 8 del vespre, al Bar-Restaurant Xinxuleta, Dones en Xarxa va celebrar el seu primer sopar "en xarxa" amb 14 dones internautes del municipi de Cervelló.

La trobada va ser un èxit gràcies a la gran participació de les dones cervellonenques, el bon menjar i la millor conversa. L’acte, que va estar coordinat per la tallerista encarregada del municipi, Patrícia Fernàndez, es va estendre fins les 11 de la nit.

Va haver temps per presentar els projectes de la nostra associació, com ara el Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes , que pretén apropar les noves tecnologies a les dones a través de la seva formació en Internet, o el concurs de vídeos Femitic, que vol visibilitzar els continguts digitals creats per dones a la xarxa.

També vam avançar alguna de les activitats que Dones en Xarxa està preparant per realitzar, durant els propers mesos, al municipi de Cervelló, com ara la segona edició d’Artística, una xerrada/vídeo-fòrum al voltant de la passada entrega de Femitic, o un taller gratuït d’edició de vídeo amb Movie Maker.

Per la seva banda, les assistents al sopar també es van presentar i van parlar dels seus projectes. Vam comptar amb la participació d’algunes dones "veteranes" a la nostra xarxa de dones de Cervelló, com les blogueres Trini Solé o Dori Baquero, o les alumnes dels tallers Manolita Gràcia i Pepita Caballero.

L’escriptora i bloguera Pilar López Bernués (a qui entrevistarem properament) també es va unir a aquesta trobada i ens va regalar (i dedicar!) el primer llibre de la saga què està escrivint, El Secreto del Caserón Abandonado.

La Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Cervelló, la senyora Sílvia Muñoz, tampoc es va voler perdre el nostre sopar i ens va assegurar que, si els seus compromisos s’ho permetien, encetaria un blog ben aviat.

A través de Facebook, on Dones en Xarxa també hi és present, vam contactar amb un nou grup de dones que coneixíem personalment, per primera vegada, durant aquesta trobada.

La Yolanda, la Rosa, la Núria, la Pili, la Haynes i la Lorena ens van explicar a què es dedicaven i com van entrar en contacte amb Internet i, en particular, amb xarxes socials com Facebook.

La coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría, va arribar una mica tard degut a altres compromisos, però va tenir temps de saludar a totes les presents i agrair-lis la seva participació en aquesta primera trobada "pilot" de Dones en Xarxa de Cervelló.

PUBLICAT A DONES DE CERVELLÓ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket