divendres, 12 de març del 2010

Acte de lliurament de diplomes de Dones en Xarxa de Viladecans

divendres, 12 de març del 2010
Dones en Xarxa organitza la xerrada La Seguretat a la Xarxa des de la Perspectiva de Gènere i l’acte de lliurament de diplomes a les participants en els seus tallers d’Internet el proper dimarts, 23 de març, a les 18 hores, a la Sala d’Actes de la Torre del Baró de Viladecans.

A l’acte, totalment gratuït, comptarem amb la presència de la Regidora d’Igualtat i Presidenta de l’Àrea de Serveis Personals, la senyora Gisela Navarro Fuster, i la coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría.

La xerrada i la presentació de l’esdeveniment anirà a càrrec de María Freiría. Després de la conferència i de la intervenció de Gisela Navarro, es procedirà al lliurament de diplomes a la cinquantena de dones de Viladecans que han participat aquest any en algun dels tallers que organitza Dones en Xarxa.

Durant aquest curs, s’han realitzat quatre tallers d’iniciació a Internet Dona Connecta’t i dos tallers d’introducció a la web 2.0 Activisme 2.0. Els tallers han tingut lloc, en horari de matí, al Centre de Recursos per a Joves Can Xic i, en horari de tarda, al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses, Can Calderón. De manera excepcional, s’ha realitzat també un taller orientat a la recerca de feina per Internet.

De les 57 dones que han participat en aquesta tercera edició dels nostres tallers al municipi de Viladecans, 37 han assistit al taller Dona Connecta’t, 16 a l’Activisme 2.0 i 4 al de recerca de feina. 15 han estat les dones que no han pogut realitzar tallers durant aquest curs degut a la manca de places, però esperem oferir-lis l’oportunitat de participar-hi durant la propera edició.

Totes elles estan convidades a assistir a aquest acte, que clausura oficialment aquest curs 2009-10 de tallers d’Internet de Dones en Xarxa. L’acte, però, és obert a la participació de tota la ciutadania. Si vols venir, si us plau, confirma la teva assistència a través del correu electrònic patricia@donesenxarxa.cat, del telèfon 93 635 18 02 (Programa d’Igualtat Dona-Home) o del seu esdeveniment a Facebook.

L’acte finalitzarà amb l’oferiment d’un petit refrigeri per a tots i totes les assistents.

PUBLICAT A DONES DE VILADECANS EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket