dilluns, 1 de març del 2010

Obertes les inscripcions als tallers de Dones en Xarxa a Cornellà

dilluns, 1 de març del 2010
Després de la boníssima experiència que vam viure durant la primera edició dels tallers d’Internet de Dones en Xarxa al municipi de Cornellà, la nostra associació, en col·laboració amb l’Ajuntament, posa en marxa la segona edició d’aquests tallers per a dones.

Enguany, les classes començaran a l’abril de 2010 i es duran a terme els divendres, en horari de tarda, al Citilab (Pl. Can Suris, s/n). Cada curs constarà de 3 sessions de 2 hores cadascuna. Tots els tallers seran gratuïts.

Els tipus de cursos que ofertem són els següents:

- Taller Dona Connecta’t d’iniciació a Internet: funcionament del navegador web, cerques amb Google i correu electrònic. Adreçat a dones amb coneixements en l’ús d’un ordinador.

- Taller Dona Connecta’t + Iniciació al PC: igual que el Dona Connecta’t estàndard però amb una sessió extra per introduir els conceptes bàsics d’un PC. Adreçat a dones sense o amb pocs coneixements en l’ús d’un ordinador.

- Taller Web 2.0 de creació de blogs: creació d’un blog a Blogger, promoció del blog a comunitats de bloguers/eres i agregadors de notícies. Adreçat a dones amb coneixements en l’ús de l’ordinador i d’Internet. És imprescindible disposar de correu electrònic.

- Taller Web 2.0 de xarxes socials: creació d’un perfil a Facebook, la xarxa social per excel·lència, i d’un perfil a Twitter, el servei líder en microblogging. Adreçat a dones amb coneixements en l’ús de l’ordinador i d’Internet. És imprescindible disposar de correu electrònic.

- Taller Multimèdia: edició d’imatge, d’àudio i de vídeo, promoció de les teves creacions a Flickr i YouTube. Adreçat a dones amb coneixements en l’ús de l’ordinador i d’Internet. És imprescindible disposar de correu electrònic.

Aquelles dones que vulguin apuntar-se a algun dels cursos de nivell avançat (Creació de Blogs, Xarxes Socials o Multimèdia) podran escollir dos possibles tallers: un com a primera elecció i un altre com a segona alternativa (per si el curs que han escollit com a primera opció és ple; en el cas de que quedin places buides en aquest segon curs, podrien realitzar ambdós).

Si estàs interessada, pots inscriure’t als tallers al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (c/Mossèn Jacint Verdaguer, nº 16-18; de dilluns a dijous, de 9 a 13 hores i de 15:30 a 18:30 hores; divendres, de 9 a 15 hores), al telèfon 93 474 28 41 i/o al correu electrònic patricia@donesenxarxa.cat.

També podeu realitzar la vostra inscripció de manera online omplint el formulari que trobareu aquí.

Dóna’t pressa! Les places són limitades!

PUBLICAT A DONES DE CORNELLÀ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket