dijous, 14 de juliol del 2011

Dones en Xarxa atorga diplomes a una trentena de santadrianenques

dijous, 14 de juliol del 2011
El Centre d’Informació i Orientació a les Dones (CIOD) de Sant Adrià de Besòs va ser l’escenari on es va celebrar, el passat 13 de juliol, a partir de les 6 de la tarda, l’acte de lliurament de diplomes de Dones en Xarxa de Sant Adrià.

Una trentena de dones van assistir a aquesta activitat, que tradicionalment organitza l’associació Dones en Xarxa en acabar els seus cursos d’Internet gratuïts per a dones.

L’esdeveniment va començar amb la intervenció de la primera tinent d’alcalde i responsable de Participació Ciutadana, Isabel Marcuello, que havia estat al capdavant de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat durant l’anterior legislatura.

Marcuello es va mostrar satisfeta amb la feina feta durant els últims quatre anys i, en especial, amb el conveni de col·laboració establert entre l’Ajuntament de Sant Adrià i Dones en Xarxa, dins el marc del projecte Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes , per formar a les santadrianenques en l’ús d’Internet.

Marcuello va aprofitar l’ocasió per acomiadar-se, molt emocionada, de les dones amb les quals ha compartit tants actes i activitats, i va assegurar que continuaria donant suport a totes les iniciatives per l’apoderament de les dones, així com a la nova Regidora de Polítiques d’Igualtat, Irene Aldabert, a la qual va presentar.

Tot seguit, la gerent de Dones en Xarxa, Carme Sánchez, va oferir una conferència explicant el per què de la importància de què les dones participin de forma activa en les noves tecnologies, en general, i en Internet, en particular.

També va presentar els projectes més destacats de la nostra associació, com ara el Còctels & Blocs, el festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic, i el consultori de sexualitat i relacions afectives La Carlota parla de sexe.

La cloenda de l’acte va anar a càrrec d’Aldabert, que es va mostrar il·lusionada amb la seva nova tasca. La regidora va anunciar, també, la creació de l’aula TIC del CIOD, equipada amb ordinadors portàtils (netbooks) i connexió wifi, i cedida per l’empresària Marisa Vilasaró, gerent d’InPubli.

Tot seguit, es va procedir al lliurament de diplomes a les participants en els tallers de blocs i xarxes socials impartits per Dones en Xarxa entre finals de 2010 i l’estiu de 2011. Les dones que no van poder assistir a l’acte, poden recollir el seu diploma al CIOD.

L’acte va concloure amb l’oferiment d’un petit refrigeri per a tots i totes les assistents.

Podeu veure totes les fotografies de l’acte a la galeria de Flickr de Dones en Xarxa.

PUBLICAT A DONES DE SANT ADRIÀ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket