dimarts, 5 de juliol del 2011

Per què no veig publicat a la web de Femitic el meu vídeo o foto?

dimarts, 5 de juliol del 2011
"Per què no veig publicat a la web de Femitic el meu vídeo o foto?". Aquesta és una pregunta recurrent que ens fan les participants del festival Femitic, especialment cap el final del termini de presentació de les obres que, enguany, recordem, és el 30 de setembre.

Doncs bé, per tal de donar resposta a aquesta qüestió, l’organització de Femitic us vol explicar el procés pel qual han de passar els treballs que envieu a concurs i que impedeix la seva publicació immediata a la pàgina web un cop realitzat l’enviament de les obres:

Pas 1) La concursant envia el seu vídeo o foto a Femitic mitjançant el formulari de participació que es troba a la nostra web.

Pas 2) Un cop la concursant ha carregat el seu vídeo o foto al servidor web de Femitic i ha enviat la butlleta de participació, li arriba un missatge d’e-mail, amb les dades de la butlleta, a l’adreça de correu electrònic que ha proporcionat durant la inscripció. El mateix missatge arriba a l’organització de Femitic.

Pas 3) Un cop rebut el missatge d’e-mail, l’organització de Femitic procedeix a descarregar del servidor web el vídeo o foto enviat per la concursant, i el revisa per certificar que s’ajusti a les bases del concurs.

Pas 4) Un cop realitzada la revisió, l’organització de Femitic informa a la concursant, mitjançant un nou missatge d’e-mail, de si el seu vídeo o foto ha estat acceptat a concurs o, per contra, ha estat rebutjat per no ajustar-se a les bases.

Pas 5) En el cas de què el vídeo o foto hagi estat acceptat, l’organització de Femitic procedeix a carregar l’obra enviada tant al canal de YouTube o àlbum de Flickr pertinent, com a la pàgina web del concurs.

És per aquest procés que la publicació dels treballs que envieu a Femitic es demora uns dies.

De cara als terminis establerts per a la participació en el concurs o per entrar en els sorteigs que realitzem durant el desenvolupament del mateix, sempre prenem com a referència la data del primer missatge d’e-mail, és a dir, el moment en el que les concursants han completat el formulari de participació de forma satisfactòria.

Per tant, si envieu un vídeo o una foto a Femitic, tingueu una mica de paciència i esteu atentes a la vostra bústia de correu electrònic per saber si la vostra obra ha estat acceptada. Recordem que hi ha 8.000 euros en joc. Participeu!

PUBLICAT A FEMITIC

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket