dimecres, 2 de juny del 2010

Acte de lliurament de diplomes de Dones en Xarxa de Cornellà

dimecres, 2 de juny del 2010
Dones en Xarxa organitza l’acte de lliurament de diplomes a les participants en els seus tallers d’Internet el proper dijous, 17 de juny, a les 19 hores, al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (c/ Mossèn Jacint Verdaguer, núm. 16-18) de Cornellà.

A l’acte, totalment gratuït, comptarem amb la presència de la Regidora de Polítiques de Dones de l’Ajuntament de Cornellà, la senyora Emilia Briones, i la coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría.

Amés d’explicar els resultats del projecte Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes, que la nostra associació, en col·laboració amb l’ajuntament, està desenvolupant al municipi de Cornellà des de fa dos anys, també es durà a terme la xerrada Què és i com puc participar a Femitic?

D’aquesta manera, les assistents a l’acte podran assabentar-se, de primera mà, de tots els requisits que calen per poder prendre part en aquest concurs de vídeo per a dones, quines són les dates del mateix, o a quins premis poden optar.

Tot seguit, es procedirà al lliurament de diplomes, que entregarà la regidora, a la quasi trentena de dones de Cornellà que han participat aquest any en algun dels tallers que organitza Dones en Xarxa.

Durant aquest curs, s’han realitzat dos tallers d’iniciació a Internet Dona Connecta’t i dos d’introducció a la web 2.0: un de Creació de Blogs i un altre Multimèdia. Els tallers han tingut lloc, en horari de tarda, al Citilab.

De les 27 dones que han participat en aquesta segona edició dels nostres tallers al municipi de Cornellà, 19 han assistit al taller Dona Connecta’t i 8 als dos tallers Web 2.0.

Totes elles estan convidades a assistir a aquest acte, que clausura oficialment aquest curs 2009-10 de tallers d’Internet de Dones en Xarxa. L’acte, però, és obert a la participació de tota la ciutadania.

Si vols venir, si us plau, confirma la teva assistència a través del correu electrònic patricia@donesenxarxa.cat, o del seu esdeveniment a Facebook.

L’acte finalitzarà amb l’oferiment d’un petit refrigeri per a tots i totes les assistents.

PUBLICAT A DONES DE CORNELLÀ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket