dilluns, 7 de juny del 2010

Acte de presentació de Femitic 2010

dilluns, 7 de juny del 2010
El passat dimecres, 2 de juny, la presidenta de Dones en Xarxa i escriptora, Gemma Lienas; la presidenta del Jurat de Femitic 2010 i cineasta, Rosa Vergés; i la responsable de Femitic 2010, Carme Sánchez; van presentar, de manera oficial, la segona edició del concurs de vídeos realitzats per dones de Dones en Xarxa, Femitic.

Gemma Lienas va fer una introducció dels objectius de Femitic i també un breu repàs dels diferents projectes que s’estan duent a terme des de l’associació Dones en Xarxa.

Carme Sánchez va fer una avaluació de la primera edició del concurs, la de 2009, destacant les dades més interessants: els 120 vídeos presentats a concurs i les 146.973 visites que la pàgina web de Femitic va rebre des de juny fins al desembre de 2009, amb un pic considerable durant el mes de la votació popular.

Respecte a Femitic 2010, Rosa Vergés va destacar l’heterogeneïtat del jurat com a tret positiu i va comentar: "serà molt interessant comprovar com cada participant destaca la mirada de la dona en les imatges que ens farà arribar”.

Es va fer un repàs de les bases i la temporalització del concurs, i es va destacar el sorteig de dos iPads d’Apple entre les dones que enviïn aviat els seus vídeos.

Després d’algunes preguntes de les participants, es va practicar un dels objectius de l’associació: fer xarxa entre totes les dones assistents.

Podeu veure totes les fotos de l’acte a la galeria de Flickr de Dones en Xarxa.

Recordeu que tota la informació (bases, fitxa de participació, etc.) la teniu de manera detallada a la web de Femitic.


PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket